Cmunda po kaplicku
Cmunda po kaplicku, alias bramborák plněný uzeným masem, je oblíbené staroslovenské jídlo. Tradičně se peklo na plotně, nasucho nebo na sádle, a patřilo mezi jídla chudých. Nyní už si ho může dopřát každý a s přípravou není až tak moc práce.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 360 kJ / 1 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,40 g |
Tuky | 30,10 g |
Vláknina | 13,94 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 2,86 g |
Sůl | 6,54 g |
Sacharidy | 94,58 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 3. 2009 00:57
Dík za krásnou vzpomínku, kdeže ty časy jsou, už je to tak 30let
14. 3. 2009 17:52
28. 2. 2009 14:28
28. 2. 2009 13:40
16. 2. 2009 10:11
15. 2. 2009 18:08
15. 2. 2009 00:03
14. 2. 2009 21:24
14. 2. 2009 19:43
14. 2. 2009 19:33
14. 2. 2009 19:27
14. 2. 2009 12:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 2 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 3 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 4 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 6 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 3 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 4 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 4 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 5 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 6 hodinami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 22 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 22 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 23 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít hlávkové zelí? Vyrobte z něj kysané zelí nebo zeleninovou čalamádu
Jak na uzení masa v domácích podmínkách. Vyžaduje to udírnu s teploměrem a dodržení několika zásad, aby výsledek byl perfektní
Cmunda po Kaplicku: Jihočeský bramborák s uzeným je voňavá, křupavá a šťavnatá dobrota, kterou připravíte za chvilku
Další recepty
Tématické fráze: bramborak po kaplicku jak se dělá cmunda kynutá cmunda v troubě cmunda se zelím kynutá cmunda bramboraky po kaplicku bramborová cmunda staročeská cmunda kaplicky bramborak smunda kachní roláda babicovy dobroty kachní roláda cmunda v troubě cmunda s uzeným cmunda na plech bramborak cmunda cmunda do pekáče bramborák po kaplicku recept bramborak recept cmunda na pekáč
Suroviny: brambory, mouka hrubá, česnek, mléko, vejce, sůl, pepř mletý, majoránka, maso uzené, olej
Cmunda po kaplicku
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xN2
27 názorů