Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dobrá roláda

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

24. 1. 2014 19:13

Suroviny pro 15

15

Nutriční hodnoty

Energie17 807 kJ / 4 256 kcal
Bílkoviny101,83 g
Tuky266,76 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 2,25 g
Sodík 1,00 g
Sůl2,26 g
Sacharidy359,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

26. 1. 2014 12:13

Hrašuľka.Hrašuľka: Ale veď presne to píšem, prečítaj poriadne. ;-)

Olinka5555

26. 1. 2014 10:55

Piškotovou roládu peču tak dvakrát do měsíce, pokud do ní dávám krém z másla a pudinku, tak pouze z poloviční dávky - tedy z půlky másla a půlky pudinku a cca 2 dcl mléka a je to tak akorát, ale někdo má prostě rád krému hodně a tenhle nebude tak hutný, když jsou na jedno máslo pudinky dva. V každém případě se vše musí vyšlehat, rozmačkat máslo opravdu nestačí.

Hrašuľka.Hrašuľka

26. 1. 2014 00:15

tejaja: Ak natreš roládu marmeládou a potom tam dáš celý ten krém, tak nie je čo rolovať :-!
Budeš rada, ak sa ti spoja konce cesta:-((:-((
No a potom to zopneš tými okvietkovanými špendlíkmi, aby sa ti to celé nerozpadlo - načo ináč by tam boli :-?:-?

Karolína, to neber ako výsmech, ale ako skúsenosti tých, čo si už niečo odpiekli. :-)):-))
Po dvoch-troch desaťročiach to už budeš vedieť posúdiť aj ty.;-);-);-)

hanes24

25. 1. 2014 12:13

Bod dám, ale nic pro mě.

Koubkova Koubkova

25. 1. 2014 10:40

Také si myslím ,že 1l. mléka na 1 roládu je moc:-O

tejaja tejaja

25. 1. 2014 09:36

Neide o to, že je tam maslo, voľakedy sme robili krém vždy maslový, nastavovali sme ho pudingom alebo Zlatým klasom, ale niekoľkými lyžicami, nie dokonca 2 pudingami s 1 l mlieka. To je strašne veľa na roládu. Ak by som to množstvo dala na plát cesta, bol by problém so stočením do rolády.
Inak na krém maslo s cukrom vždy šľahám, dovtedy, kým nie je cukor cítiť. Rozhodne si myslím, že rozmačkať maslo nestačí.

Olga Urvalkova Olga Urvalkova

25. 1. 2014 09:23

Souhlasím s Adélkou, proč do rolády cpát tolik másla?? Stačí vyšlehat šlehačku+vanilcukr, přidat třeba banán a nemá to chybu.Peníze čtvrtinové, kalorií minimum, práce málo a výsledek ohromující:-))

adéla

25. 1. 2014 01:11

já nechápu, jak může někdo dát do 1 rolády krém z 250gr másla a ještě nastavený pudinkem. pak jsou všichni tlustí a diví se proč.;-(

jarda Kadic jarda Kadic

24. 1. 2014 19:32

Takže název má znít:“Piškotová roláda“, není-li pravda;-) jinak jsem napočítal ve vyhledávači 28 piškotových,více méně podobných rolád:-O Ale bodík jsem dal;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pudinková náplň do rolády dobrá roláda dobrá piškotová roláda pudinková roláda dobre rolady jak srolovat roladu jahodová roláda podle karolíny jak srolovat piškotovou roládu sýrová roláda podle l.hrušky recept na dobrou roladu dobrá nápln do rolády dobra piškotové rolády náplně do rolády piškotové piškotové těsto dobrá roláda recept krem do rolad dobre roláda dobrá roláda recepty dobré piskotove rolády srolovat roládu

Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, marmeláda, máslo, mléko, pudinkový prášek, rum, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Dobrá roláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ev24