Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí sekaná s“Tataráčkem“

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

27. 1. 2014 20:11

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie20 651 kJ / 4 936 kcal
Bílkoviny235,55 g
Tuky432,01 g
Vláknina10,35 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 4,39 g
Sůl10,60 g
Sacharidy23,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tataráček je ochucený, mastný polotovar. K zakoupení je v Kauflandu, v chladícím boxu mezi párky a jinou uzeninou.

V sekané na řezu vypadá hezky a chuťově se nijak s krůtím masem netluče. Jsou z něho dobré i knedlíčky do polévky.http://www.toprecepty.cz/recept/21682-veprovy-vyva...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana61

31. 1. 2014 13:21

Anna Kocikova: mě ty košilky připadají také jako úžasná věc, však já je někde objevím:-D:yes: pocházím z malebné vísky léžící v severních Čechách v okrese Litoměřice;-)

Coleta

30. 1. 2014 16:17

Milé kuchařinky, u nás se prodává zcela běžně na váhu buď zmrazená nebo syrová pod pojmem bránice. Mají jí skoro v každém řeznictví, tak se zkuste pozeptat i na tu mraženou. Já jí používám na rolády a někdy i na sekané.

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 1. 2014 16:13

Dana61:Danuško,nevím,kterou část naši milé zemičky obýváš;-)ale můžeš se zeptat i v soukromém řeznictví.Tam by Ti ji na objednávku také mohli zajistit:-)
Mě ta blána hodně pomáhá,když dělám kuřecí roládu.Neumím vykostit kuře:-8Vykostím stehna,naklepu je,okořením,rozložím na blánu,dám plňku a zabalím.Mám to bez pořezaných prstů a hlavně bez nervů;-):-D

Dana61

30. 1. 2014 11:28

Anna Kocikova: děkuji, děkuji - u nás INPOST není, ale Interspar ano, tak prostě zkusím;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 1. 2014 12:03

Všem děkuji za milé komentáře a hodnocení:-*Jsem ráda,že Vás recept zaujal:-K:-K

Bibinka:Janinko,ano,tato várka byla po studenu:-p:-))Část druhé šišky skončila s bramborkaší, vše přelité vypečenou šťávou:-*

hosta:Jituško,také máme rádi do mletého masa osmaženou cibulku,krásně to provoní:yes:Ale někdy jsem hrozný lenoch:-8:-S

jarka skrobakova:Dana61:děvčátka,u nás ve Zlíně kupujeme síťku v masně"INPOST"Prodávají ji pod názvem vepřová blána,68,-kč/kg.Někdy ji mažel zakoupí i v masně v Intersparu,ale tam bývá velice zřídka:-)

casino:řeřichu používám do mletých mas poměrně často.Je to chutná bylinka:-phttp://www.toprecepty.cz/recept/24091-plnene-masov...
Jinak nevím,jak v jiných městech,ale u nás se blána prodává na kg.Na kusy ne.Každá blána má jiný rozměr a já mám někdy kumšt do jednoho kusu zabalit 2malé zeleninové balíčky(závitky).

suslajda:Haničko,klidně i zadara;-):-*Vařit jen pro dva,to je někdy vážně dílo:-SStejně to nikdy neutrefím:-D

AniCiz:Aní;-):-)):-K

Dana61

28. 1. 2014 11:15

velmi zajímavá kombinace:yes::-D líbí se mi;-) a prosím i já bych chtěla vědět, kde kupuješ ty košilky - v obchodě jsem je ještě neviděla a podle tvého fota tyto nejsou z masny nebo jó

Bibinka Bibinka

28. 1. 2014 09:23

Aničko, krásný recept i fotky, chutnalo by nám. Koukám, že jste si to dávali po studenu, nebo se mýlím? Zaručeně 7.:yes:

hosta hosta

27. 1. 2014 21:53

sekanou můžeme na všechny způsoby, tento je lákavý. Já cibulku většinou osmažuju, ale zkusím i tvou kombinaci:-)):yes:

jarka skrobakova

27. 1. 2014 20:48

Já bych si pochutnala Drahuško. A kde se kupuje ta košilka. Já jsem to u nás ještě neviděla jen v masně a ta je vždy nečistá, pro mně odpuzující. Tahle vypadá dobře. :yes::yes::-K:-p krásné foto jako vždy.:-K

casino casino

27. 1. 2014 20:29

Pěkný rcp; řeřichu do fáše jsem zatím nepotkal:yes:
Pro ty co nevědí: "košilka" se prodává na kusy a zde 1ks bude stačit. Košilka se nejlépe rozmotává ve vlažné vodě...

AniCiz

27. 1. 2014 20:23

to nejsi sama..:-)):-)):-))

suslajda suslajda

27. 1. 2014 20:17

Kurňa proč bydlíš tak daleko;-)klidně bych k Tobě chodila za poplatek najídlo;-):-8:-K:yes::yes:+

AniCiz

27. 1. 2014 20:16

:yes:no to je něco..všecko mám ráda..krůtu i Tataráček
:-K:-K:-K:-K:-K
a jsem první heeeč
:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: krůtí sekaná sekana polotovary krůtí mletý polotovar krůtí polotovar krůtí sekaná s kapustou masna zlín dobrá sekaná krůtí maso severní čechy krutí sekaná z domácí pekárny všechno co mám rada recepty krutí sekaná jim co mam co mám ráda recepty kruti sekana sekana veprove kruti krůtí sekaná s mrkví tatarák z krůtího masa z tataráku sekaná krůtí domácí sekaná jak se dela kruti sekana kuřecí rolady syrové zlin reznictvi litomerice grilovana kruta recept na polotovar sekané recepty z mletého polotovaru

Suroviny: stehno krůtí, blána tuková vepřová, slanina gazdovská, buřtík tataráčku, smetana, strouhanka, solamyl, podravka, pepř mletý, vejce, cibule, řeřicha, paprika čerstvá červená

TopRecepty.cz

Krůtí sekaná s“Tataráčkem“

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kKPv