Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z červené řepy

Velmi jednoduchý recept, jak si uchovat až do podzimu salát z červené řepy. Úžasnou výhodou je, že ho netřeba zavařovat a je v lednici kdykoliv při ruce. Červená řepa, navíc podpořená účinky křenu, zajisté posílí naší imunitu.

Hodnocení receptu je 4,7 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min bez doby chlazení

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava, bez doby chlazení)

15. 2. 2009 16:21

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 280 kJ / 784 kcal
Bílkoviny26,00 g
Tuky4,00 g
Vláknina34,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 900 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy144,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

16. 2. 2009 10:39

Salát z červené řepy občas dělávám, kdysi jsem dělala ve větším množství a zavařovala. Místo kmínu dávám fenykl, který povařím, přidám pak svařit i sůl, ocet a cukr, po vychladnutí procedím do nastrouhané řepy s křenem a ještě podle potřeby dochutím.

Bibinka Bibinka

15. 2. 2009 16:50

Tento salát je prověřený létama, je vynikající a já si ho moc dobře pamatuji ze školní jídelny. Měli jsme ho vždy k francouzským bramborám a k šunkoflekám. Opět jedna nostalgie, tejajo díky!;-):-)

spagetka spagetka

15. 2. 2009 16:46

Terezko - souhlasím, já si taky jen představuju, jak je výýýborný, když ho nechám uležet ...též se mi to nepovedlo, rodinka vždy vyčmuchala - nebo já...:-D;-):-p

tejaja tejaja

15. 2. 2009 16:35

Preležať, to áno,máš pravdu, čím dlhšie stojí, tým je lepší, lenže u nás dlho nikdy nevydrží. :-(

tejaja tejaja

15. 2. 2009 16:34

Laďka, tento šalát robíme vždy vo veľkom, aspoň tie 2 kg, na Vianoce a Veľkú noc vyjde na 2-3 5-litrové fľaše, to by tej šťavy muselo byť...;-);-);-)

spagetka spagetka

15. 2. 2009 16:33

Jo ten kmín já osobně dávám půl napůl - celý a drcený a pěkně proležet :-p;-)

spagetka spagetka

15. 2. 2009 16:31

Já kromě octu nejdřív dávám citronovou šťávu,ale :-p:-p;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: salat z cervene repy červená řepa salát salát z řepy salat s cervene repy salát z červené řepy recept recepty z cervene repy recept na salát z červené řepy červená řepa recepty salát zavařování červené řepy salát z červené řepy recepty salát červená řepa recept salát z červené řepy sterilizace červené řepy recepty salat z cervene repy cervena repa zavarovani jak zavařit červenou řepu salaty z cervene repy červená řepa sterilizace červená řepa saláty recepty z červené řepy saláty

Suroviny: řepa červená, kmín celý, cukr krystal, ocet, křen

TopRecepty.cz

Salát z červené řepy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYx1