Plněná vepřová játra
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 830 kJ / 1 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,91 g |
Tuky | 69,94 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,53 g |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 28,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Blánu jsem nefotila, kdo ji nezná, podívá se na tento recept http://www.toprecepty.cz/recept/2719-veprove-rolky...
Zdroj: mírně upravený recept z knihy 100 + 10 receptů slezské, valašské, hanácké domácí kuchyně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 11. 2013 08:08
25. 11. 2013 21:01
Bodík jako vždy předem,po zhotovení i foto
Nebyla jsem tady trošku delší dobu,ale z některých komentářů pod různými recepty jsem dost rozpačitá
20. 11. 2013 09:18
19. 11. 2013 16:40
Ja to urobiť totiž nemôžem, lebo bravčoú pečienku mám vždy tvrdú ako kameň, nech robím, čo robím.
Je jedno či posolím, alebo neposolím, či podlejem, alebo nepodlejem. Proste kameň, jesť sa to nedá.
Asi bude na vine vždy prasa, ktoré už absolvovalo 3-4 olympiády.
A to pečienku zbožňujem. Aaaaach jaaaaj!!!
Aspoň, že sa niekomu podarí si na nej pochutnať.
19. 11. 2013 08:36
19. 11. 2013 08:00
casino: děkuju je to přesné....strouhanky jsem dala opravdu malinko.
Samuel: chceš vařit nebo pošťuchovat? Spíš to druhý, viď?
18. 11. 2013 22:24
mluvčí autora
18. 11. 2013 21:16
18. 11. 2013 20:38
"A kolik teda sádla a vajec a česneku a strouhanky"
Píše se, že sádla trochu
Vejce a strouhanku nemusíte dávat vůbec; ta nádivka by měla držet při sobě sama od sebe
Česneku podle chuti (3 zoubky?), podle velikosti a podle země původu, neboť na velikosti záleží víc než na zemi původu
18. 11. 2013 19:18
18. 11. 2013 15:14
18. 11. 2013 14:34
18. 11. 2013 13:41
18. 11. 2013 12:45
18. 11. 2013 12:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 54 minutami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 6 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 minutami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 1 hodinou
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 1 hodinou
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pokrmy z vepřových jater nádivka z vepřových jater veprova jatra recepty plněná játra jidla z veprovych jater plněná vepřová játra vepřová jatra vepřové jatra recept recept na vepřová játra jatra plnena cesnekem jídlo z mletých vepřových jater jidla z veprovyh jatet veprove játra recepty pokrmy z vepřových jater plnene jatra vepřová játra- osmažené do mrazáku jitrnicový prejt v bláně nadivka z jater veprovych veprova jatra recept játra plněná česnekem prostreno
Suroviny: játra vepřová, plec vepřová, blána tuková vepřová, sádlo, slanina, vejce, strouhanka, cibule, česnek, kmín celý, pepř, sůl
Plněná vepřová játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QmJG
18 názorů