Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Debrecínská vepřová pečeně

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 300 min Doba přípravy: 300 min

300 min (300 min příprava)

18. 11. 2013 21:22

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 054 kJ / 2 642 kcal
Bílkoviny290,79 g
Tuky148,70 g
Vláknina11,65 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 3,53 g
Sůl8,60 g
Sacharidy31,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Péťa

29. 11. 2013 17:58

:-))Tak tohle vypadá skvostně. Poslintal jsem si monitor. (pardon).:-8:-)):-)):yes::yes::yes:

dzungila

20. 11. 2013 22:46

Pastva pro oči!:-O:-K:yes:

rebeka rebeka

19. 11. 2013 19:11

veliká krása:yes::yes::yes::-K

Dana61

19. 11. 2013 11:38

úžasné papání:yes::-D a já si ty vykoštěné kotlety nakrájela na plátky:-D takže příště;-)

jarda Kadic jarda Kadic

19. 11. 2013 11:08

Teď jsem si uvědomil,že to moje se jmenovalo ” staročeské“,to je něco úplně jiného,beru zpět;-);-);-)

Jana

19. 11. 2013 11:08

jarda Kadic jarda Kadic

19. 11. 2013 11:04

Já to koření doma měl a “vyrucil ho otvoreným oblokom von“,mě nechutnalo,bylo do sladka,to mě nesedí.Kdo však to má rád,at si ho pořídí, protože naštěstí-kolik lidí, tolik chutí;-)

srettka

19. 11. 2013 10:44

no jasně, ani nemusím srolovat dolů celé foto a je mi jasno, že pán inšpěktór zase kulinařil;-) a zase na výbornou, srdce mé polovičky-omáčníka omáčněva omáčníkova by zaplesalo:-):yes:

rozmarynaH rozmarynaH

19. 11. 2013 10:39

Debrecínské párky mají říz, musí to být chutné:-p:-p

hanes24

19. 11. 2013 09:26

Otto na toto, to je papačka:yes:Bod jasně:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

19. 11. 2013 08:13

Paráda!:yes: Možná bys, Otto, mohl pro nás, co doma nemáme přesně tohle koření, napsat jeho složení - kdo bude chtít recept vyzkoušet, bude tak vědět, jak (po jakém koření) má vonět ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: debrecínská pečeně debrecínská omáčka debrecínská pečeně recept vepřová pečeně debrecínská pečeně složení debrecínská recepty debrecínská pečeně veprova pecene recept vepřová pečeňe recepty recepty z vepřové pečeně recept na vepřovou pečeni domácí debrecínská pečeně febrecinska pečeně recept debrecínská pečeně debrecínská pečeně recepty debrecínská pečeně-recept debrecínská pečeně omáčka debrecínská recept na debrecínskou pečeni vepřová pečeně s parkem

Suroviny: kotleta vepřová, párky, cibule, mrkev, bulva celerová, vývar, bobkový list, sádlo vepřové, koření staročech

TopRecepty.cz

Debrecínská vepřová pečeně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZyOQ