Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí plíčky v omáčce

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

21. 11. 2013 21:16

Suroviny

Porce: 3-4

Nutriční hodnoty

Energie2 730 kJ / 653 kcal
Bílkoviny22,23 g
Tuky2,90 g
Vláknina52,53 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy126,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

26. 11. 2013 09:10

Anna Kocikova: Anička, jahňacie sa tak nenafúknu. Bravčové veľmi nemusím, kvôli prieduškám, ktoré sú dosť pevné, ale jahňacie a kozľacie súmäkulinké, pri jedení ich vôbec necítiť. Krájať na plátky ma to napadlo až teraz, chcela som to robiť inak ako klasicky na smotane. A chutilo oveľa lepšie ako na smotane ;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 11. 2013 20:02

Terezko,receptík máš moc príma a jídlo se mi líbí:-p:yes::yes:
Ale mě spíše zaujalo,že ten pajšlík krájíš na plátky v syrovém stavu.Jehněčí jsou sice o něco menčí,než vepřová,která používám já,ale určitě vařená vcelku nabydou stejně:-)Já vždycky trnu,ať mi v papiňáku nevyhodí víko:-D

rebeka rebeka

22. 11. 2013 21:23

moc krásný recept i foto, to se ti povedlo náramně, Terezko:yes::-K:-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

22. 11. 2013 14:15

Kde vzít a nekrást,já bych i ukradla ,ale je asi jednodušší vykrást banku ,ta je na každém rohu - jehněčí ovšem ne!:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 11. 2013 10:56

Tak to je teda něco!! Už jsem dlouho neviděla plíčka a už vůbec ne jehněčí!! Vypadá to na super pochoutku, já bych určitě nepohrdla!!:-p

tejaja tejaja

22. 11. 2013 10:09

Ďakujem dievčatá za komentíky aj bodíky :-8 Ja mám tú výhodu, že už 4.rok mám možnosť kúpiť celé jahňa z domáceho chovu, čo je na nezaplatenie. :-) Jahňacie pľúcka oproti bravčovým majú tú výhodu, že priedušnice v nich nie sú tak hrubé a pevné, po uvarení ich vôbec necítiť. ;-)

hanes24

22. 11. 2013 08:55

varilamyskakasicku:Vůbec jehněčí cokoli, nejen plíčka.
Bod je jasný

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

21. 11. 2013 21:46

Tak to bych si dala,hmmm, plíčky mám ráda na všechny způsoby,ale,kde je sehnat ještě, máš prima recept:-p:-K:yes:

spagetka spagetka

21. 11. 2013 21:42

To mě napadlo ihned, vidím jehněčí, no a tejajka :-D:-D:-D, :-p:yes:, holky já plíce milovala už doma, nedělala jsem je sto let :-8:-8:-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí plíčky jehněčí plíčky na smetaně pličky jehněčí jehněčí plíčka jehněčí plíčka na smetaně jehněčí maso recepty "jahnacie pľúcka" recept na jehněčí pličky plíčky na kyselo jehněčí omáčka jehněčí mas recepty pličky jehnči na smetaně jehneci plicka recept omáčka z plíček omáčka z jehněčích vnitřností nejlepší pličky omáčka recept jahnacie plucka recept jehneci plice jehněčí omáčky omáčka z jehněčího

Suroviny: cibule, olej, sůl, kmín mletý, koření provensálské, paprika sušená sladká, bazalka čerstvá, česnek, solamyl, ocet vinný červený

TopRecepty.cz

Jehněčí plíčky v omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x5kB