Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí žlázy a brambory s tajemstvím

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba tepelné úpravy: 40 min

40 min (40 min tepelná úprava)

24. 11. 2013 19:59

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 202 kJ / 765 kcal
Bílkoviny12,37 g
Tuky42,92 g
Vláknina23,12 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 840 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy75,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Možno použiť aj iný syr, podľa chuti, ja mám rada Volovec http://www2.milkagro.sk/index.php?page=240&type=bl...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 11. 2013 18:29

Terezko,tak u nás by jsi touhle parádní baštou zabodovala:-*:yes:Jahněčí nemám,ale v mrazáku jsou ještě od býčka;-)Máš to moc hezky vychytané:-p:-K:yes:

tejaja tejaja

25. 11. 2013 14:09

Bibinka: Janka, máš pravdu, gule ako gule :yes::-D:-D:-D

Bibinka Bibinka

25. 11. 2013 13:03

Terezko, žlázy miluju, i když zrovna jehněčí jsem nikdy neměla, ale myslím, že takový rozdíl v tom nebude-koule, jako koule ne:-? Ale není je kde sehnat:-( Máš 6.bod:yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

25. 11. 2013 10:55

Mám bejčí už koupené a budou tento týden ale trochu jinak. K jehněčím se nemám šanci dostat. +bodík 5

tejaja tejaja

25. 11. 2013 09:03

Jana Remkova: Janička áno :-) Sú jemnejšie ako býčie, asi je to vekom zvieraťa.
hanes24: Pravdaže môžeš tak upraviť aj býčie, tým, že sú väčšie, sa ti to bude aj lepšie plniť syrom, nebude to tak utekať ;-)

hanes24

25. 11. 2013 08:01

:yes::yes:Pro mě beznadějně nedostupné, ale mohu tak upravit i býčí:yes:

spagetka spagetka

25. 11. 2013 00:21

Holka, teda, to musí být zajímavé:-O. Žlázy miluju, takže by to problém stopro nebyl, jen jsem nevěděla, co si představit pod pojmem sýr tylžského typu i jsem guglila, hurá, už vím :-D:-D:-D:-D:-D, je k dostání v tesku, hned je přepadnu;-);-);-), jo děkuju nejen za parádní recept, ale i za rozšíření obzoru ohledně sýrů:yes::yes::yes::yes::-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 11. 2013 23:42

Terezko, žlázy..to jsou koule?:-D Býčí miluji, ale z jehněte jsem snad ještě ani neviděla!!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí žlázy jehněčí koule jehneci zlazy recept jehneci zlazy recepty jehněčí žlázy jehneci zlazy gril skopove zlazy jehněčí koule recept recept jehněčí žlázy žlázy jehněčí recept na býčie žlazi jahněčí kýta recept na řízky z býčích žlází jehne koule recepty postup pripravy jehnecich zlaz mohu kuchyňsky zpracovat jehněčí žlázy? bejci zlazi jahneci peceny krk recept býčí žlázy v celku jehněčí žlázi

Suroviny: jehněčí žláza, sýr tvrdý, slanina, cibule, česnek, pórek, koření, sůl, omáčka worcesterová, brambory, slanina uzená, koření grilovací, olej olivový

TopRecepty.cz

Jehněčí žlázy a brambory s tajemstvím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r50p