Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Minutkové kančí medailonky s fazolkami a liškami

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 12. 2013 13:35

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 377 kJ / 1 285 kcal
Bílkoviny78,50 g
Tuky98,85 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 232 mg
Sodík 1,78 g
Sůl4,41 g
Sacharidy12,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pinonek pinonek

7. 12. 2013 15:21

jdu dat rozmrazit maso:-p

Bosana

4. 12. 2013 09:48

tejaja:Tenhle je z Litvy.

tejaja tejaja

4. 12. 2013 09:25

spagetka: :-O:-O U nás sú bobry zákonom chránené;-)

Bosana

4. 12. 2013 09:12

spagetka:ahoj spagi,děkuji za odkazy,rozklikla jsem je a tyhle jsem našla taky,myslela jsem jestli nemá někdo osobní zkušenost,jak to chutná a jak to připravoval.:-K

senky senky

3. 12. 2013 23:17

Krása :yes::yes::-K a já večeřela pribiňáka;-(:-)

rebeka rebeka

3. 12. 2013 22:39

hmmm;-):yes::yes:

spagetka spagetka

3. 12. 2013 20:38

Bosana: ahoj, Tady jen namátkou 2 recepty na úpravu bobra ;-);-)
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=20432
http://strategie.e15.cz/zurnal/recept-na-bobri-kyt...

Bosana

3. 12. 2013 20:30

jarda Kadic:Ocásku se říká veslo a je to takové tuhé samá šlacha, možná s tím někam odpádluju.:-D:-D:-D Jinak když mám blbou náladu stačí si přečíst jak jsi dělal kečup:yes:

Bosana

3. 12. 2013 20:26

Veronika.Hrozna:Prosím pošli mi recept z té kuchařky sibiřské na můj mail,byla bych moc vděčná. Bylo mi řečeno,že se to připravuje jako králík,ale jsem s toho rozpačitá.....:-D:-K

1974andrea 1974andrea

3. 12. 2013 19:08

Téda, to tady mám ale vychytávek a rad. Díky všem, kteří recept nejen pročetli, ale i přispěli svojí troškou do mlýna:-D Díky:-K

tejaja tejaja

3. 12. 2013 19:04

Hajnej zabil divočáka ? :-D Dala by som si, ale čerstvé nemám prísun, len mrazené mám možnosť kúpiť. Inak s fazuľkami musí byť super :yes:;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

3. 12. 2013 18:57

Hell.:Žebírka je nejlepší upéct hned ! Nemusí odležet. Jsou výborné z čerstvého masa . Normálně česnek a kmín a do spod pekáče malá cibulka vcelku.. Mňam ;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

3. 12. 2013 18:40

yanull:Jo znám! Není to takové, jako vařila "maminka" ! A když muže brblat tak....! Faktem ovšem zustává ,že opravdu nejsem tak dobrá kuchařka ,jako byla moje tchýně! Ale se "snažíííím! :-(

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 12. 2013 17:16

Vidím,že přicházím o hodně,když na Top nechodím pravidelně:-8Ale alespoň se pak obrazně můžu nadlábnout najednou:-D:-D

Andri,krása na talíři,mňam:-p:yes::-K

Hell. Hell.

3. 12. 2013 14:22

Se také vložím do diskuze. Právě se nám kanec (50kg bez vnitřností a vykrvený) vydýchává v mrazáku. Lončák to není, už to bylo prasátko dočista hotové :-D Ale vaří se poměrně snadno, nemusím ho trápit na plotně déle než kuřecí. Dočetla jsem se, že z úplně čerstvého masa vařit není nic moc zážitek, ono chce chvíli udležet. Takže jsme zabili dvě muchy jednou ranou, uložili maso do mrazáku a počkali si čtyři dny na testy od vet(to kvůli tomu svalovci a jemu podobným parazitům) a už to jede! Přesně jak píšete, osvědčil se mi jalovec i tymián. V neděli byly nikoliv "kuřízky" jak říká ten klučina v reklamě, ale "kařízky" a byly výborné! :yes:
Teď bych tedy vyzkoušela tento recept. Fazolku mám moc ráda :-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: recepty z divočáka medailonky kančí medailonky z panenky medailonky z divocaka minutky z divocaka kanči medajlonky minutka z divočaka kančí panenka minutky z kanciho masa divočák minutky kanci maso svalovec medailonky z danka minutka z kančího masa nakládání kančího masa divocak minutka divočak medailonky kančí jako minutka kanec recepty minutky mladé kančí kanci na liskach medailonky z kanciho masa

Suroviny: maso kančí, fazolky zelené, slanina, houby lišky, smetana na vaření, pepř zelený, sůl, olej

TopRecepty.cz

Minutkové kančí medailonky s fazolkami a liškami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m6O9