Smažená sýrová ostřejší pochoutka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 104 kJ / 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,70 g |
Tuky | 18,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 1,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Když jsem sýr ochutnala, tak byl úplně bez chuti, nechtělo se mi ho ani smažit, byl mdlý a tak jsem ho potřela feferonovým krémem a obalila. Naštěstí pak už konečně měl i nějakou chuť. Byla jsem ráda, že se povedl a nevytékal ani trochu. Taky je dobré do hladké mouky přidat uzenou sypkou papriku a dál obalit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 12. 2013 11:04
varilamyskakasicku: pěkně prosím, nevzpomeneš si na výrobce toho sýru a na jeho tučnost?
3. 12. 2013 23:44
Olinka5555: taky se s tím potýkám, ale když vidím recepty, kde je pod sýrem "tekutý sýrový pudink", tak mi to nedá a zkouším, proto jsem přidala i fotky, třeba se zadaří
3. 12. 2013 23:42
senky: vypadlo mi slovíčko, myslím, že jsi jednou psala, že Ti vytéká, tak jsem dala tuhle variantu
3. 12. 2013 23:35
varilamyskakasicku: jsi šikulka, mně se smažák prostě nedaří, vždycky mi někde vyteče, takže se o něj pokouším jen sporadicky, vždycky se dá sníst, a Tvoje obměna mne nadchla, takže jakmile na smažák přijde řada, bude podle Tebe)
3. 12. 2013 23:09
senky: že jsi Jani, jednou že Ti teče, nebo se pletu? No,možná ano, zkus ještě takhle, fakt neteče
3. 12. 2013 22:52
3. 12. 2013 21:40
jsem ohnivec, tohle by mi chutnalo
3. 12. 2013 21:38
to si udělám vypadá to dobře
3. 12. 2013 21:23
ivulinka: to máš pravdu, fádní byl až mocpak už se ale dalo
3. 12. 2013 21:18
Bezva nápad jak z fádního eidamu udělat pikantní jídlo
3. 12. 2013 21:17
Jana Remkova: no, někdy se musí udělat " z nouze ctnost" a to se mi stalo, takže mohu jen doporučit, stačí i papriková pasta, sůl atd..
3. 12. 2013 21:10
Mno..Ivo to mne zaujalo!! Zrovna zítra jsem měla v úmyslu udělat sýrovou jehlu, nebo něco se sýrem. Takže uvidíme
3. 12. 2013 21:04
suslajda: pálí, pálí, ale alespoň není mdlý a nevytéká, díky Hani
3. 12. 2013 21:01
No na takto upraveném sýru bych si pochutnala
3. 12. 2013 21:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 18 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srnčí guláš od hajného ze „Šlajfu“
Yvajs uvařil před 29 minutami
Dvoubarevná bábovka
Grecmanova uvařila před 3 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 6 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 11 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 11 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 16 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 17 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 17 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 18 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 19 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: smažená sýrová jehla sýrová jehla na kolik smažit sýr recepty s feferonovým krémem sýrová smaženka recept eidam do mrazničky syrovà jehla smaženà eidam do mražáku pochoutky recepty na kolik smažit obaleny sýr recept na sýrové smaž smažená cibulka na kolo eidam z mrazaku smažená kola smaženky z eidamu jake syry do mrazáku sýrová smaženka smaženky z nivy a eidamu nastruhaný sýr na kolik smazime syr
Suroviny: sýr eidam, vejce, moučka škrobová, harissa, strouhanka, olej, petrželka, libeček
Smažená sýrová ostřejší pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ev8Y
32 názorů