Jablkový salám
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 596 kJ / 3 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,00 g |
Tuky | 133,97 g |
Vláknina | 47,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 508,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2020 19:11
tejaja: To neponáhľa, mám to vo fólii, takže fóliu prepichnem, nech sa prebytok vody odparí. Dala som do špajze ! Uvidíme, aké to bude.
14. 11. 2020 15:47
Veronika.Hrozna: Môžeš aj skôr, závisí to od toho, ako si vyvarila jablká, či bola zmes dostatočne hustá. Na skúšku otvor po niekoľkých dňoch a vyskúšaj, či sa už dá krájať.
14. 11. 2020 14:07
tejaja: Ja som urobila teraz! Musim cakat 10 dni. Mozem nechat v spajzi?
23. 12. 2014 09:11
Hedwika: Asi boli šťavnatejšie jablká, v takom prípade treba dodaď orechy, aby sa masa zahustila viac. Alebo viac vydusiř jablká. Ale aj guličky sú super nápad.
22. 12. 2014 23:16
skvělý recept, který měl v loňském roce velký úspěch. Letos jsem chtěla zopakovat, ale válečky zůstaly měkké a krájet by se nedaly. Udělala jsem z toho kuličky obalené v kokosu a vypadá to, ze se vánoc nedožijí.
18. 12. 2013 17:06
AniCiz: Anička, teším sa, že sa podarilo ( aj s úpravou )
18. 12. 2013 12:19
Terezko,děkuji za tento skvělý recept.jak víš,dělala jsem s tím další věci,ale už jsem dnes nevydržela a ochutnala....skvělá chuť..
(špatně jsem četla recept a směs byla řidší,proto jsem dosušovala už v kokosu obalené na alobalu v troubě)
(špatně jsem četla recept a směs byla řidší,proto jsem dosušovala už v kokosu obalené na alobalu v troubě)
17. 12. 2013 22:56
Včera jsem vyrobila. Vypadá to . Rozdělila jsem na dva kousky. První rozřežu po osmi dnech, snad to bude stačit a další podle úspěšnosti. Předokládám Bodík +
16. 12. 2013 00:59
No, taky jsi to mohla dát dříve! Já už nechci nic dělat, co se cukroví týká, ale tohle si uložím na jinou příležitost
15. 12. 2013 21:14
Tak to je zajímavá doborota Já už letos ne, ale ukládám
15. 12. 2013 21:04
hosta: nie môžeš ich olúpať, ak je šupka zlá, ono je tá šupka hlavnme kvôli tomu, že tesne pod ňou je veľa pekntínu, ktorý to zahusťuje. Alebo môžeš nelúpať a potom prepasírovať cez sito, asi by to bolo lepšie. Najdôležitejšie je to úplne vydusiť, nenechať tam nič vody, preto sa jablká nepodlievajú, oni hneď na teple mäknú a púšťajú šťavu.
15. 12. 2013 20:52
tejaja: taky mě to láká, zkusím z poloviční dávky. A Teri - musí ta jablka být neloupaná? mám koženou renetu, má zatím dost tuhé a silné slupky. nebo nastrouhat?
15. 12. 2013 20:42
yanull: Janka, môžu byť aj šťavnaté jablká, len je dôležité to skutočne úplne vydusiť, aby to bolo veľmi husté, aby sa všetka voda odparila. Ak by sa ti aj tak zdala masa riedka, tak zahusti rozmixovanými piškotami alebo pridaj trocha orechov, ale keď to skutočne dokonale vydusíš, tak to nemusí byť. Musíš mať tak hustú kašu, že sa bude ťažko miešať.
15. 12. 2013 20:38
evžen: recept je ve slovenštině hahaha
15. 12. 2013 20:23
Píš se lžíce neee lyžice :D:D:D:D hahahahahaa
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 4 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 5 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 8 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 10 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno 30. 4. 2024 16:58
Právě bylo uvařeno:
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 1 minutou
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 57 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 3 hodinami
Cikánská hovězí pečeně
Vanda_A uvařila před 3 hodinami
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Denny2111 uvařila před 4 hodinami
Hovězí guláš z kližky
Vivikina uvařila před 6 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 6 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Panova uvařila před 6 hodinami
Koka buchta
Panova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ledové matcha latte a frappuccino jako ze Starbucksu: Zelený nápoj z čajového prášku dokonale osvěží a „nakopne“
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
Jahodové dezerty a jiné dobroty: Užijte si jahodovou sezónu naplno. Máme pro vás ty nejlepší recepty
Další recepty
Tématické fráze: jablkový salám jablečný salám jablkové cukroví nepečený jablečný salám jablkový nepečený salám recept na jablkový salám nepečený jablkový salám vydrží paprikový salám jaablkový salám jablkove salam cukroví jablkový salám vanocni jablecny salam jablečný salám s ořechy jeblečný salám cukroví s jablky ovocny salam z jablek a orech jabkový salám jablka obalené v kokosu salám z jablek a ořechy jak dlouho vydrží salám v lednici
Suroviny: jablko, šťáva citronová, cukr, ořechy mleté, rozinky, ovoce kandované, kokos strouhaný
Jablkový salám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LDPw
21 názorů