Jemná rybízová bublanina z remosky
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Množství do 2 l remosky o průměru mísy 22 cm.
Nutriční hodnoty
Energie | 8 771 kJ / 2 096 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,67 g |
Tuky | 78,52 g |
Vláknina | 15,45 g |
Cholesterol | 522 mg |
Sodík | 278 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 298,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Poslední dobou jsem začala používat remosku ve větší míře k pečení moučníků. Ráda se o recepty na moučníky, které se mi celkem podařily, podělím. Remosku mám s hliníkovou mísou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 7. 2023 07:57
19. 7. 2023 13:32
17. 7. 2023 08:29
16. 7. 2023 20:32
16. 7. 2023 20:09
7. 4. 2022 07:38
5. 4. 2022 20:01
3. 3. 2014 22:13
3. 3. 2014 19:33
3. 3. 2014 19:32
2. 3. 2014 23:32
2. 3. 2014 21:46
pipre: Jani něco zase vyzkoušej, moučník budeš mít upečený za půlhodinku a taky je remoska oproti troubě úspornější
zizala: Tu vychytávku znám od své slovenské kamarádky, která je moc šikovná a nejen na vaření
maiva: Ivi, tak to je škoda, leda pořídit novou. Teď jsou v prodeji i s barevnými úchyty a novinka bez "okýnka". Jsou ještě o něco úspornější a mají lépe propékat středem. Jen by mohly být levnější Jinak nevím, jaký má obsah ta mini, jestli stačí dávku snížit na polovinu.
2. 3. 2014 20:22
2. 3. 2014 18:37
2. 3. 2014 18:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 17 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 9 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 10 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 11 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
5 nejlepších večeří na chalupě: Čertovské špekáčky na leču nebo chalupářská omeleta chutnají božsky. Takhle snadno je připravíte
Časté chyby při výrobě a pečení jidášů: Které to jsou a jak se jich vyvarovat
Další recepty
Tématické fráze: bublanina v remosce moucniky z remosky moučníky s rybízem moučník z remosky rybízová bublanina buchta s červeným rybízem jemna bublanina rybizova buchta z remosky rybízová buchta do remosky recepty na moučníky do remosky recept na bublaninu v remosce buchtami s rybizem peceni bublaniny v k remosce rybízová buchta v remosce moucnik s rybizem moučníky do remosky s recepty rybízová bublanina v remosce mini remoska remoska mini vyuziti remosky
Suroviny: mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, cukr moučkový, olej, mléko, kůra citronová, rybíz, cukr skořice
Jemná rybízová bublanina z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5WR
15 názorů