Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza těsto z pizzerie

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 3. 2014 00:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 144 kJ / 1 947 kcal
Bílkoviny63,80 g
Tuky20,87 g
Vláknina18,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,01 g
Sůl15,00 g
Sacharidy366,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Meruzalka

28. 8. 2022 12:59

Těsto dobré, místo kečupu jsem si udělala rozvařená rajčata s bazalkou, chutnalo, dík

gedzitka

4. 4. 2022 14:31

Zelva771: Děkuji a jsem ráda, že chutná :-8

Zelva771

4. 4. 2022 14:22

Když dělám pizzu, používám tento recept a jsem spokojená. Děkuji za něj. Nejoblíbenější je se 4 druhy sýra a klasická pomodoro a salám:-)...Chválila i širší rodina, která si pochutnala na domácí pizze na rodinné oslavě:-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

14. 5. 2021 20:35

Viler: Tohle těsto dělám na pizzu 3-4 x ročně. Tolik droždí nedávám, stejně hezky nakyne. Potřebuji hrubší těsto , protože do něj vždycky zaválím, na drobno nakrájené voňavé škvarky a natřu a obložím. Jinak by pizza zůstala celá a manžel hladový, jinou pizzu nesní. :-//

Viler Viler

14. 5. 2021 14:33

jaaaarmila: proč fuj? neznáte americkou pizzu ?

Tomas Rejzek Tomas Rejzek

16. 2. 2021 16:02

Dal bych méně soli jinak výborné.

jaaaarmila

3. 3. 2019 15:29

Máte tu pizzu strašně tlustou fuj. Z 0,5 kg mouky já vyválím 4 pizzy a vy jen 2? Proto jsou tak tlusté. Pizza musí být tenká a křupavá. Válejte těsto na pečícím papíře, pak jde i tenká pizza krásně přendat na plech a netrhá se. A fakt stačí polovina droždí ;-)

tejaja tejaja

18. 5. 2015 17:40

Cesto nebolo zlé. Robila som z polovičnej dávky, pretože pre porovnanie som robila aj inú pizzu http://www.toprecepty.cz/recept/42426-pizza-s-balk... . Oproti tej druhej bolo cesto akoby koláčovitejšie. :-):-) Ale droždie v ňom cítiť nebolo.;-)

Ivana64

9. 3. 2014 13:20

je fakt, že jsem už kdysi viděla recept od italského pizzaře, kde bylo toto množství droždí na stejné množství mouky a taky se mi zdálo moc. Dávám normálně jen 1/2 kostky na 500g mouky a peču v troubě na program "pizza". Syn říká, že je jedna z nejlepších, co jedl :-8 Jak říká Dajda - tenké a křupavé těsto.
Do kaiserek dávám dokonce jen 10g droždí na 500g mouky a jsou výborné.

mariana.

9. 3. 2014 08:12

Souhlasím s Dajdou. Kostka droždí je strašně moc. Musí to být pak i cítit na chuť

Dajda Dajda

9. 3. 2014 01:14

Podle mých zkušeností stačí mnohem méně kvasnic (10-20 g), tedy pokud chcete mít tenké a křupavé těsto.;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: těsto na pizzu jako z pizzerie pizza těsto jako z pizzerie krupave testo na pizzu těsto na pizzu jako z pizzerie recept nekynuté těsto na pizzu jako z pizzerie tenké testo na pizzu pizza těsto těsto na křupavou pizzu tncz nova pizza testo od pizzare krupave testo na pizzu recept pizza jako z pizzerie pizza těsto recept těsto na pizzu těsto jako z pizzerie pizza recept jako z pizzerie krupave pizza testo testo na tlustou pizzu pizza na 500g mouky pizza z pizzerie studena voda

Suroviny: mouka hladká, olej olivový, sůl, droždí, voda

TopRecepty.cz

Pizza těsto z pizzerie

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1qKj