Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí plátek v"Boloňské"omáčce

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

11. 3. 2014 17:42

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 622 kJ / 388 kcal
Bílkoviny11,14 g
Tuky16,82 g
Vláknina32,89 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 547 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy33,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžeme připravit také z vepřového, nebo drůbežího masa. Doba dušení bude kratší.

Na přílohu bylahttp://www.toprecepty.cz/recept/20756-dusena-ryze-...

Složení omáčky ve skle-voda, rajčatový protlak, cibule, rostlinný olej, cukr, paprika, česnek, sůl.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 3. 2014 14:55

Děkuji za komentáře i hodnocení:-K:-*

Andrea:Ti,kteří čtou celý rcp včetně poznámky,vidí i složení omáčky...

Andrea

12. 3. 2014 11:56

Maso v masové omáč:no::no::no::-//ce?

hanes24

12. 3. 2014 07:54

:yes::-)):-D;-):yes:

jarka skrobakova

11. 3. 2014 21:39

:-p:yes::yes::-K

suslajda suslajda

11. 3. 2014 19:01

Nádhera:-p:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí plátky doba dušení hovězího masa boloňská omáčka v papiňáku hovezi na duseni hovezi platky s omackou dušení hovezího masa jak dlouho se dusi hovězi maso hovězí plátky recepty hovezi platek jak dlouho dusit hovězí plátky jak dlouho dusit hovezi maso složení boloňské omáčky hovezi doba duseni hovězí plátek recept hovězí omáčky hovězí omacka hovezí plátky recept recepty omáčky obrázky hovězí plátky na houbách hovězí boloňská omáčka

Suroviny: roštěná hovězí, sádlo, cibule, česnek, omáčka boloňská, mrkev, celer, olivy ve slaném nálevu, škrob, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Hovězí plátek v"Boloňské"omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XwNm