Pšenično - žitný chléb II
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 638 kJ / 2 543 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,05 g |
Tuky | 38,68 g |
Vláknina | 39,35 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 3,31 g |
Sůl | 8,22 g |
Sacharidy | 457,89 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Možno piecť aj na programe základnom, ale keďže chlieb neobsahuje celozrnnú múku, stačí aj rýchly program.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 7. 2009 14:45
27. 4. 2009 17:43
26. 2. 2009 10:13
26. 2. 2009 00:02
25. 2. 2009 23:33
25. 2. 2009 18:49
25. 2. 2009 18:48
25. 2. 2009 17:40
25. 2. 2009 17:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 10 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 11 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Fit salát
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 1 hodinou
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 4 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 4 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 5 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: žitný chléb lanový chléb pšenično žitný chléb lanový chleba chléb lanový spaldovy chleb špaldový chleba žitný chléb albert výborný žitný chléb špaldový chléb domácí pekárna pšenično-žitný chléb se syrovátkou recept lanový chléb recepty zitny domaci chleb žitný domácí chléb psenicno zitny chleba žitný pohankový chléb domaci zitny chleb špaldovo žitný chléb výborný domácí chléb pekárna žitný chléb recept
Suroviny: voda, olej, syrovátka sušená, sůl, pepř mletý, kmín celý, semínka lněná, mouka hladká, mouka pohanková, mouka žitná, droždí
Pšenično - žitný chléb II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOw9
9 názorů