Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený bůček s blumami

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 2. 2009 20:38

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 116 kJ / 2 657 kcal
Bílkoviny93,37 g
Tuky179,37 g
Vláknina18,38 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 388 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy88,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžeme použít i jiné plody, třeba švestky, broskve,meruňky, asi by šly i jablka a podobně, co kdo má rád. Dělala jsem to zatím 2 x, jednou tak, jak je v receptu a jednou s meruňkami. Je to taková dobrůtka v sezóně ovoce, možná by šlo i ze sušeného, ale to jsem nezkoušela.

Zdroj: Recept je z exkluzivních receptů pro milovníky dobrého jídla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

12. 9. 2010 12:13

Ivanko, ta rozinková rýže se k tomu vcelku hodí;-) Jinak jde k tomu ledacos a já to dělala s knedlíkem, jak houskovým, tak bramborovým a s bramborama, ale dovedu si tu rýži k tomu představit-tak dobrou chuť:-p:-!

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 9. 2010 10:39

:-O:-O:-O:yes::yes:

Ivana64

12. 9. 2010 10:38

Jani, jaká příloha je k tomu nejvhodnější, když to chci podávat k obědu? Asi brambory, co ale třeba rozinková rýže? Jak tuto dobrotu jíte u vás?

Bibinka Bibinka

20. 7. 2010 19:17

Tento můj recept zítra vyzkouším s jinám ovocem, třeba švestkama;-)už se na to těšííííím:-p

Bibinka Bibinka

9. 8. 2009 10:06

No Marti, pro mě radost převeliká, že jsi vyzkoušela a nafotila a skvěle, ten talíř láká, až mi tečou sliny. Od té doby, co jsem sem dala recept, tak jsem to ještě nevařila a tak se musím polepšit. Marti, nechceš mi těch pár blum poslat:-?;-)Jo a ten rum patří hned do toho nakládání masa, ale máš pravdu, nemám to tam-jdu to napravit:-!

Sodovka Sodovka

8. 8. 2009 22:33

S ovocem bych asi raději pekla plecko, nebo krkovičku. Do vaření je vhodné černé pivo Kozel - neni hořké. Masovo - ovocné recepty miluji. Za exkluzivní recept bod.:yes:

Marta Marta

8. 8. 2009 19:51

Bibi, jak já se nemohla dočkat, až mi dozrají první ryngle...musím říct, že to bylo výborné:yes::-p, netušila jsem taky, že jinak mdlé blumy můžou mít na pekáči tak báječnou chuť. Možná jsem to nakonec přehnala s tím pivem, první deci se mi někam vypařila, tak jsem podlívala, podlívala...no, příště míň:-D. Nevím, kam měl patřit ten rum, nikde mi nechyběl:-D. Zamrazím si pár blum přímo pro tuhle dobrotu, jen si příště upeču libovější kus masa.

Marta Marta

16. 2. 2009 23:19

Bibinko, tys mi udělala radost, já už nikdy nevím, co s rynglema, jestli se letos urodí - budu na to myslet a vyzkouším ;-) (a to i přesto, že bůček normálně nekupuju), mám v oblibě maso s ovocem :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pečený bůček pečený bůček recepty zavarovani ryngli zavařujeme ryngle bůček na blumách buchta s rynglemi pečený bůček trochu jinak buchta z rynglí recepty ryngle buchta s blumami ryngle ,blumy ryngle zavařování ryngle recepty ryngle ,blumy recepty peceny bucek s ryzi zavařovani bucku pečeny buček jinak nakladani bučku na pečeni marmeláda z blum marmeláda z rynglí

Suroviny: bůček, bluma, pivo černé, rum, česnek, jíška světlá instantní, šťáva citronová, cukr, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Pečený bůček s blumami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2EV