Jahodové mlsání,nejen v zimním období
Suroviny
Porce: 10 silikonových formiček na malé muffiny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 294 kJ / 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,80 g |
Tuky | 1,57 g |
Vláknina | 11,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 64,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 2. 2014 20:25
jarka skrobakova:
6. 2. 2014 14:48
To je krásná dobrůtka
4. 2. 2014 20:53
Děkuji všem
Jituško,mají tam různé příchutě.Sáček stojí cca 12,-kč.V zimním období ji dělávám s různým kompotovým ovocemEmičce by to určitě chutnaloTohle má chuť něco jako jahodový mrož.
Jituško,mají tam různé příchutě.Sáček stojí cca 12,-kč.V zimním období ji dělávám s různým kompotovým ovocemEmičce by to určitě chutnaloTohle má chuť něco jako jahodový mrož.
4. 2. 2014 16:24
Vichr a námraza dnešních dní nikomu nesvědčí, ale tato dobrůtka v teple domova oku i chuti lahodí +6
4. 2. 2014 12:46
super
3. 2. 2014 21:20
3. 2. 2014 21:15
Já chci teplo, jahody, sníh už pryč, Aničko, dala bych si hned
3. 2. 2014 20:18
další lákavá mlsota s Drahuščiny lednice - kolem galaretky chodím a přemýšlím co s ní. Tak už vím, kompotů je plná komora
3. 2. 2014 19:32
Moc hezká laskomina Drahuško.
3. 2. 2014 19:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 5 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 15 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 19 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit jahodový džem. Jahody výborně doplňuje rybíz, který má dobré želírovací schopnosti
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
Další recepty
Tématické fráze: jahodové řezy z galaretky jahodovy chisacke řezy s kompotovými s jahodami jahodový pohár s kompotovými jahody ochucená želatina super jahodové mlsání jahodový koláč ala jahodový mrož sáček jahodové galaretky jahodove mlsani recepty v zimním období
Suroviny: kompot jahodový, jahody čerstvé, galaretka, želatina
Jahodové mlsání,nejen v zimním období
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5ny
10 názorů