Domáci bagel s hovezím a skvelou medovo-horčičnou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 314 kJ / 2 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 190,40 g |
Tuky | 64,78 g |
Vláknina | 11,38 g |
Cholesterol | 587 mg |
Sodík | 2,95 g |
Sůl | 6,91 g |
Sacharidy | 214,72 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bagle mozete samozrejme aj zakupit hotove, ale ked mate radi tak ako ja domacu vyrobu (nie je nic lepsie), mate aspon recept a postup :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 2. 2014 14:41
jana j: tak som rada, ze sa to podarilo.....ale nabuduce skus radsej klasicky kvasok
8. 2. 2014 14:29
sislik: Nedalo mně to a zkusila jsem podle původního postupu - s olejem - a ono to funguje. Droždí se v tom oleji jakoby prohřeje, nekyne, ale potom s ostatními surovinami všechno dohoní - krásně těsto kyne. Jenom nevím, jestli je ten výsledný efekt znát. Muselo by se porovnat a do toho se mně nechce.
8. 2. 2014 14:16
sislik: čo život, ale ten grupensex, furt se množej a množej
8. 2. 2014 14:15
magdalenka: ano, neboj sa, mäsko sa pecie iba tak kratko...je to hovadzie a v tomto pripade mu neprospieva dlha tepelna uprava
8. 2. 2014 14:11
cathleen: ahojte dievcata, prepacte, ze odpovedam az teraz....no, pokial nechcete nic riskovat, kvasok si spravte radsej klasickym sposobom....asi to aj pozmenim v recepte, aby ludia nemali zmatky. Drozdie je citlive a zive a nebudeme riskovat ich zivot, no nie dievcata? Urobte to radsej klasicky
8. 2. 2014 12:58
cathleen: snad se autorka ozve, jinak stránky má pěkné, to ano
8. 2. 2014 12:56
spagetka: dát droždí do oleje by mělo mít nějaký smysl (mě osobně nic nenapadá). Kvasnice asi přežijí, ale jak jsem psala níž....
8. 2. 2014 12:51
cathleen: myslíš tedy, že to s olejem nefunguje? Fakt jsem dávala různě dotazy, co s čím a jak a napsalo to jediné, že nesmí přijít do styku se solí.
8. 2. 2014 12:50
magdalenka: magdi, dala jsem znova doslova dotaz na vyhledavač - co nesmí přijít do styku s droždím. jediná odpověď, kterou znáš i ty: sůl. Takže asi autorka bude mít pravdu a půjde to s olejem.
8. 2. 2014 12:44
magdalenka: kvasinky jsou jednobuněčné organismy, které přijímají kyslík (i živiny) celým povrchem těla - obalené olejem to dělat nemůžou.....
8. 2. 2014 12:36
spagetka: Aj tebe sa niečo zdá? Nejaké varovanie? Neviem si spomenúť, čo sa stane, ak olej obalí droždie...
8. 2. 2014 12:22
magdalenka: tak to by mě taky zajímalo, zda to vykyne, jasně polévky či pomazánky jsou o něčem jiném, ale tady by to mělo kynout. Snad autorka odpoví, hledala jsem na netu, ale nenašla odpověď
8. 2. 2014 12:16
Prosím, neodpovedala si mi na otázku - naozaj je možné dávať droždie do oleja a tak ho oživiť?
A to mäso sa pečie len 8 minút?
Ď.
A to mäso sa pečie len 8 minút?
Ď.
7. 2. 2014 12:39
Bagely pečiem podľa http://www.toprecepty.cz/recept/10162-bagely/
V tvojom postupe ma však udivilo, ako postupuješ ty: do teplého oleja dáš cukor a droždie. Vždy som mala predstavu, že styk čerstvého droždia s olejom droždiu neprospieva.
Inak - tvoj výtvor vyzerá skvostne...
V tvojom postupe ma však udivilo, ako postupuješ ty: do teplého oleja dáš cukor a droždie. Vždy som mala predstavu, že styk čerstvého droždia s olejom droždiu neprospieva.
Inak - tvoj výtvor vyzerá skvostne...
6. 2. 2014 22:40
Krásné, hned bych se zakousla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 9 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 9 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 11 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 14 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 15 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 21 minutami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 28 minutami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 2 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 2 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 2 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 2 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 3 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Citron příjemně dochutí mnoho dobrot sladké kuchyně a domácí citronový cukr se hodí mít stále po ruce
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
Domácí brumíci, zdravá a chutná svačinka pro malé děti nejen na cesty: Naučíme vás je upéct
Další recepty
Tématické fráze: bagel recept recept na bagel domácí bagel recept bagel bagel recepty bagel recept na domácí bagel medovo hořčičná omáčka domácí bagel recept vepřový bagel recept hovězí medovo hořčicová bagel s masem salát z medový horčičnou omačkou recept na bagels jak udělat bagel bagels recept bagel sezam
Suroviny: mouka hladká, mouka celozrnná, droždí čerstvé, cukr krystal, olej rostlinný, voda, vejce, sůl, semínka sezamová, vejce, maso hovězí, hořčice dijonská, med, pažitka, sýr smetanový, sýr ementál, salát, okurky sterilované, rajče sušené
Domáci bagel s hovezím a skvelou medovo-horčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8ADj
24 názorů