Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fofr zelňačka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

7. 2. 2014 19:25

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie960 kJ / 230 kcal
Bílkoviny5,98 g
Tuky0,42 g
Vláknina9,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy46,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

26. 4. 2022 21:49

Jen bez masoxu..jinak dobrá..foto přidáno..:-):-)

Majka8

9. 2. 2014 03:07

Eva Marie:Vařím stejně,jen trvá trochu dýl než se brambory uvaří,ale aspoň se nerozvaří.Já osobně raději použiju masovou kostku bez glutamátu než magi....moje babička bydlela blízko továrny kde se magi vyrábělo,ten smrad co se od fabriky linul nepřeji nikomu cítit a ingredience s čeho se vyrábělo,fůůůůj:-(do baráku mně magi nesmí.

Eva Marie

9. 2. 2014 02:47

cevamik@atlas.cz
Pokud se jedná o zelí kyselé, tak se v něm brambory nikdy neuvaří, zůstanou polotvrdé. Masox se dávat nemusí stačí sůl a magi. Chuť dodá klobáska.

Majka8

8. 2. 2014 01:53

Já bych tam ještě šoupla sušené houby a určitě bych si pochutnala,co se týče masoxu,tak mně nevadí,taky ho občas v kuchyni používám,ale raději mám ty kelímky bez glutamátu.

casino casino

8. 2. 2014 00:53

bambule:
A v tom je rcp rafinovaný... Taky jsem na to málem skočil...
V rcp ale nestojí psáno o jaké zelí se jedná :-))
Podle obrázku to vypadá, že bylo vařeno z hlávkového zelí a pak je to OK, ale já bych v závěru ještě okyselil, protože jinak, bez octa, je to taková ochuzená, klobásou vylepšená, Hábovice - jak se u nás říká...

bambule

8. 2. 2014 00:36

No to je receptík,brambory se zelím se nevaří,sklovatí a tu krávu v kostce taky není třeba!:-p

casino casino

7. 2. 2014 20:22

Koukám, že napsat rcp byl taky pěknej fofr...:-//

srettka

7. 2. 2014 19:39

Kdybys to vrazila do tlaku, tak by to bylo ještě víc fofr;-)

tejaja tejaja

7. 2. 2014 19:29

Ježiškove husličky, aj tu masox ? :-O:no:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelnačka ládi hrušky z čeho se vyrabělo magi polévka hábovice zelňačka z hlávkového zelí tncz nova levné recepty ládi hrušky recepty zelnačka habovice-polévka láďa hruška zelnacka hábovice recepty ládi hrušky zelnacka recepty ládi hrušky fofr dort recept zelnacka recepty ládi hrušky polevka zelńačka zelňačka podle ládi hrušky hábovice recept fofr dort ládi hrušky zelńačka-recepty magikostka zelňačka top recepty od hrusky z čeho je magi

Suroviny: brambory, cibule, máslo, mouka hladká, zelí, paprika sušená sladká, klobása, sůl, pepř, majoránka, kmín celý, masox

TopRecepty.cz

Fofr zelňačka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PlqA