Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený "netopýr" samotáře Rermora

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

8. 2. 2014 15:47

Suroviny

Porce: 2

Nutriční hodnoty

Energie287 kJ / 69 kcal
Bílkoviny1,96 g
Tuky0,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

PS: Snad každý pochopil že se nejedná o netopýra nýbrž králíka !

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cihi.s

13. 2. 2014 22:47

Byla jsem napnutá když jsem četla název a zároveň jsem si neuměla představit stáhnutého netopíra. a pak když jsem viděla foto tak jsem i uvěřila.supr nápad posílám bodík a prosím už žádné infarktové foto.:-))

katrynka katrynka

10. 2. 2014 09:16

tak to je super nápad i název :-D :yes:

casino casino

10. 2. 2014 00:07

To je náhodou výborný nápad:yes:
Těm "křídlům" se říká různě: boky, blány, kůže...
Znám králíkáře, kteří je vyhazují už při kuchání králíka.
Znám hospodyňky, které je dávají vařit společně s hlavou na polévku.
Myslím, že zabalení cemru do netopýřích křídel může tomu nejsuššímu masu z králíka jen prospět:yes:

cekrops cekrops

9. 2. 2014 17:19

Princezna : Tóóóž báááť ! Taky si myslím že v dnešní době je třeba trošku toho našeho českého humoru . . . ;-)

Princezna

9. 2. 2014 14:30

A není to vůbec trapné !!! Je to bezva věc s vtipným nápadem.Jde jen o přejícnost a úhel pohledu a hlavně smysl pro humor:-D

Princezna

9. 2. 2014 14:28

Úžasně vtipné,určitě příště vyzkouším, dnes peču pýra:) na divoko :):):) Výborný nápad !!! :):yes::yes::yes::yes::yes:

Olíí Beruška

9. 2. 2014 13:11

Tak jsem se těšila že ochutnám něco jiného. No nic, králík je taky dobrý. Díky za nápad. :yes::-K

Luboš

9. 2. 2014 11:53

Perfektní než jsem to zjistil už jsem byl rozhodnut zajíd do zimoviště (je od nás kousek)a jednoho tam v klidu sebrat.Jinak alespoň nějaké vzrůšo a také to upeču dávám palec nahoru a bodík k tomu:yes:

Irenap Irenap

9. 2. 2014 10:50

:-D:-D:-D:-D:-D

Majka8

9. 2. 2014 02:10

cekrops:Víťo ty jsi ďábel:-Omálem jsem při čtení receptu omdlela,netopýr je moje noční můra,ale králíčka můžu:-p

Nonya

9. 2. 2014 02:06

Staci si objednat:
RAGOUT DE ROUSSETTE SAUCE AU VIN
a pride vam krasny netopier :-8
www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g294144-d1498715-Reviews-L_Houstalet_Restaurant-Port_Vila_Efate.html

cekrops cekrops

8. 2. 2014 22:30

zuzun: Králíka jsem dostal celého. A jen náhodou jsem ho rozporcoval tak , že vznikl tento "hřbet s křidélky".... No ,,,, nevyužijte toho .............:-*

zuzun

8. 2. 2014 22:01

Ja jsem prilitla na ten nazev...chtela jsem se dovedet jak chutna netopyr...a ono nic! Kralika neskutecne milujeme, takze recept je i tak fantasticky, napln je taky super, co dodat nez ze bod:yes:

HeLiMaDoE

8. 2. 2014 20:40

Ja : Sama jsi trapná ! Mě to přijde vtipné ! :-)

Ja

8. 2. 2014 20:26

Jestli si autor myslí, že je to vtipné, tak ho zklamu, je to trapné.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: netopýr recept polevka z netopyra netopýři maso netopýr maso netopýr recepty uzený netopýr recept na netopýra kuchání králíka sušený netopýr polevka z netopira jídlo z netopýra srnci cemr příprava netopýra recept cemr z divocaka netopýr kuchyně srnčí cemr recept netopyr na vine jak udělat netopýra cemr z králíka polévka z netopýra foto

Suroviny: hřbet králičí, hříbky sušené, kuskus, cibule, pepř mletý, koření asie, sůl, semínka sezamová

TopRecepty.cz

Pečený "netopýr" samotáře Rermora

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5xoY