Krkovička na pivu, medu a šalotkách
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 725 kJ / 2 085 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,98 g |
Tuky | 104,50 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 588 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 74,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mám ráda jednoduché recepty, s minimem ingrediencí a toto je jeden z nich :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 4. 2014 17:47
11. 2. 2014 15:22
10. 2. 2014 23:06
10. 2. 2014 20:58
10. 2. 2014 20:06
10. 2. 2014 13:06
10. 2. 2014 10:29
10. 2. 2014 06:38
10. 2. 2014 06:37
10. 2. 2014 00:49
10. 2. 2014 00:47
9. 2. 2014 22:35
Jinak je to zradylko a salotky jsou prijemna zmena zeli (ale i po zeli se muzu utlouct). Davam bod, masinko mekoucke v pivu a medu by me udelalo moc stastnou!
9. 2. 2014 14:45
9. 2. 2014 14:42
9. 2. 2014 14:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 4 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 10 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 1 hodinou
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 2 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 2 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 3 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 4 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 4 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Krupicové nočky do polévky už potrápily nejednoho začátečníka. Poradíme dva způsoby přípravy
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: krkovička na medu krkovice na medu a pivu vepřová krkovice na medu vepřová krkovice na pivu a medu krkovice na medu krkovice na pivě a medu krkovice na pivu a medu maso na pivu a medu vepřová krkovice na pivě krkovice na světlém pivu krkovice s medem na pivě krkovička na medu a pivu krkovička na pivu a medu vepřova krkovice na medu a pivu krkovice na šalotce vepřová krkovička na medu krkovička na světlém pivu krkovička na pivě a medu vepřová krkovice na pivě a med krkovice med
Suroviny: krkovice vepřová, cibule šalotka, med, pivo světlé, sůl, pepř čtyř barev
Krkovička na pivu, medu a šalotkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pKDQ
18 názorů