Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tykvový prívarok s rajčaty

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

11. 2. 2014 14:11

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 558 kJ / 372 kcal
Bílkoviny13,19 g
Tuky3,35 g
Vláknina23,34 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 68 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy62,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

19. 1. 2016 19:07

Jana Remkova: Janka, maslová sa na to hodí.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 1. 2016 17:03

tejaja: děkuji, Terezko, nějakou tu dýni koupím. Myslím, že momentálně je nejvíc vidět ta máslová. :-)

tejaja tejaja

19. 1. 2016 14:27

Jana Remkova: Je to druh dyne, ale nie oranžová, ale dlhá, svetlobéžová. Pozor, cuketa sa na toto jedlo nehodí, má veľa vody a rýchlo sa rozsype. Janka, prívarok nemá český ekvivalent, zvykne sa u vás vravieť omáčka, lenže omáčka je čosi iné.;-)
Pozri na dyne, tekvice a pod plody tu : https://www.toprecepty.cz/clanky/368-moje-dyne/

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 1. 2016 14:21

Noo, tohle bych mohla taky, Terezko!! Tekvica..je to taky dýně?? :-D Mám ještě z podzimu nějakou, ale jinak jsou i v obchodech. A ještě, Terezko, jak se řekne česky "prívarok" :-D. A to jsem si fakt myslela, že slovensky ovládám! :-D

vladi vladi

12. 2. 2014 14:56

tejaja:děkuji za odpověď - zkusím z patisonu- mám ještě od léta.;-)

tejaja tejaja

11. 2. 2014 15:27

vladi: kľudne môžeš použiť aj patizón. ;-) Tekvicu a patizón možno voľne zamieňať vo všetkých jedlách, ale cuketu nie, tá sa nehodí na všetko, načo tekvica alebo patizón, je príliš vodnatá.
Magduška, ako rada by som sa s tebou podelila :-D aspoň by sa mi uvoľnilo v mrazáku. Tých balíčkov mám ešte veľa ;-) Robím tekvicový prívarok klasický, ale mám dosť zavarených paradajok, tak som to skúsila takto. Príjemná zmena. ;-):-) Ja som k tomu vypražila fašírky z kučeravého kelu ;-)

vladi vladi

11. 2. 2014 15:19

Zajímavé- mohla bych použít i patizon??? na tento způsob??:-p

magdalenka magdalenka

11. 2. 2014 15:17

Poznám, je to dobrota... :yes: práve včera som objavila v mrazničke posledný zabudnutý balíček tekvice. Mne k tomu stačí chlieb, mužovi prikúpim párok alebo klobásu.:-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak se řekne slovensky dýně jak se řekne slovensky patizón jak se rekne slovensky lilek jak se řekne slovensky :ocet jak se řekne česky paradajky maslova tekvice recepty privarok z maslove dyne privarok s patizonu láďa hruška mocarela mocarela hrušky ládi

Suroviny: tykev, rajče, cibule, olej, mléko, mouka hladká, sůl, pepř, cukr, ocet

TopRecepty.cz

Tykvový prívarok s rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4wjx