Tykvový prívarok s rajčaty
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 558 kJ / 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,19 g |
Tuky | 3,35 g |
Vláknina | 23,34 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 62,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 1. 2016 19:07
Jana Remkova: Janka, maslová sa na to hodí.
19. 1. 2016 17:03
tejaja: děkuji, Terezko, nějakou tu dýni koupím. Myslím, že momentálně je nejvíc vidět ta máslová.
19. 1. 2016 14:27
Jana Remkova: Je to druh dyne, ale nie oranžová, ale dlhá, svetlobéžová. Pozor, cuketa sa na toto jedlo nehodí, má veľa vody a rýchlo sa rozsype. Janka, prívarok nemá český ekvivalent, zvykne sa u vás vravieť omáčka, lenže omáčka je čosi iné.
Pozri na dyne, tekvice a pod plody tu : https://www.toprecepty.cz/clanky/368-moje-dyne/
Pozri na dyne, tekvice a pod plody tu : https://www.toprecepty.cz/clanky/368-moje-dyne/
19. 1. 2016 14:21
Noo, tohle bych mohla taky, Terezko!! Tekvica..je to taky dýně?? Mám ještě z podzimu nějakou, ale jinak jsou i v obchodech. A ještě, Terezko, jak se řekne česky "prívarok" . A to jsem si fakt myslela, že slovensky ovládám!
12. 2. 2014 14:56
tejaja:děkuji za odpověď - zkusím z patisonu- mám ještě od léta.
11. 2. 2014 15:27
vladi: kľudne môžeš použiť aj patizón. Tekvicu a patizón možno voľne zamieňať vo všetkých jedlách, ale cuketu nie, tá sa nehodí na všetko, načo tekvica alebo patizón, je príliš vodnatá.
Magduška, ako rada by som sa s tebou podelila aspoň by sa mi uvoľnilo v mrazáku. Tých balíčkov mám ešte veľa Robím tekvicový prívarok klasický, ale mám dosť zavarených paradajok, tak som to skúsila takto. Príjemná zmena. Ja som k tomu vypražila fašírky z kučeravého kelu
Magduška, ako rada by som sa s tebou podelila aspoň by sa mi uvoľnilo v mrazáku. Tých balíčkov mám ešte veľa Robím tekvicový prívarok klasický, ale mám dosť zavarených paradajok, tak som to skúsila takto. Príjemná zmena. Ja som k tomu vypražila fašírky z kučeravého kelu
11. 2. 2014 15:19
Zajímavé- mohla bych použít i patizon??? na tento způsob??
11. 2. 2014 15:17
Poznám, je to dobrota... práve včera som objavila v mrazničke posledný zabudnutý balíček tekvice. Mne k tomu stačí chlieb, mužovi prikúpim párok alebo klobásu.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 11 minutami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 5 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 19 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 1 hodinou
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 1 hodinou
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 1 hodinou
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 2 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 4 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak se řekne slovensky dýně jak se řekne slovensky patizón jak se rekne slovensky lilek jak se řekne slovensky :ocet jak se řekne česky paradajky maslova tekvice recepty privarok z maslove dyne privarok s patizonu láďa hruška mocarela mocarela hrušky ládi
Suroviny: tykev, rajče, cibule, olej, mléko, mouka hladká, sůl, pepř, cukr, ocet
Tykvový prívarok s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4wjx
8 názorů