Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plíčky marinované,v přírodní šťávě připravované

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 2. 2014 17:27

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 775 kJ / 663 kcal
Bílkoviny10,67 g
Tuky49,47 g
Vláknina11,30 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 3,44 g
Sůl7,51 g
Sacharidy29,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zbylou část plíček nakrájíme nadrobno. Z vývaru a smetany(mléka)připravíme omáčku, do ní dáme nakrájené plíčky, dochutíme a podáváme jako“Plíčky na smetaně“které naleznete zde na Topreceptech.

http://www.toprecepty.cz/recept/4586-pajsl-plicky-...

http://www.toprecepty.cz/recept/22869-veprove-plic...

K mému dalšímu experimentu přidávám do podobných pár receptů.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 2. 2014 22:49

Jana Pá:Jani,nic se neděje;-)to je v pořádku,že se probírá i hrnec:yes:
Já jsem také kdysi začínala s tou maďarskou hliníkovou Kuktou:-)Pak mi ale manžel veškeré hliníkové hrnce vyhodil a já jsem si postupně kupovala nerezové papiňáky,různých velikostí.
Ale žádné drahé.Jen ty nerezové se zesíleným sendvičovým dnem,co jsou běžně k dostání v Kauflandu,Intersparu,nebo v Tescu.Cena se pohybuje od 350,-kč-800,-kč.Záleží kolika litrový hrnec to je:-)
Ty moje papiňáky nemají žádný regulovací ventil,prostě jak začne obsah hrnce vařit a ventil jede na plno,stáhnu plamen na nejmenší stupeň a vařím/dusím potřebnou dobu:-)

Všem děkuji za zájem,komentáře i hodnocení:-*:-K

Jana Pá

13. 2. 2014 15:09

Ani, moc se omlouvám za diskuzi, recept je určitě:-p:yes:

brontik brontik

13. 2. 2014 14:16

plíčka miluji ty sním jen tak s hořčicí :-))

spagetka spagetka

13. 2. 2014 14:08

Jana Pá: mám 3, proč?. A u každého máš přece návod, ne? A u každého se teplota reguluje. A všimni si, že i Anička píše o regulaci teploty ;-);-);-)

Jana Pá

13. 2. 2014 14:06

spagetka: Sice nevím, kolik máš doma "papiňáků":-?:-O,> ale každý reaguje jinak, takže raději by jsem konzultovala s Aničkou Ko -viz recepty:-D

spagetka spagetka

13. 2. 2014 12:14

vrana: hlavně u těch starších papiňáků, pokud jsou jinak v pořádku, je důležitá regulace teploty, ihned snížit teplotu při začátku syčení ventilu. Ty nojvější už jsou lépe zajištěné, ale i u nioch se musí teplota pochopitelně regulovat

tejaja tejaja

13. 2. 2014 12:13

vrana: Mám práve taký papiňák, ešte z Maďarska dovezený, presne zo 70. rokov, keď som sa vydala. Varím v ňom všetko, aj pľúcka, len treba stiahnúť plyn. Je jedno, čo tam dáš. ;-)

vrana

13. 2. 2014 12:02

Byl to papinak ze 70 let. Plice by tam prej nemely byt...

tejaja tejaja

13. 2. 2014 11:25

vrana: Je mi ľúto, ale nebola to chyba ani pľúcok, ani papiňáku, ale toho, kto varil.

n

13. 2. 2014 11:10

Tak takovéhle vnitřnosti bych jíst nemohla :-/, ale věřím, že to někomu chutnat může. ;-)

vrana

13. 2. 2014 01:38

Pajsl a papinak. Hrozna vzpominka. Nabyly na objemu a poklice vyletela a voparila mamu. Uz nikdy.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 2. 2014 20:44

:-p:-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plícky na víně plíčka na bílém víně přírodní kuřecí řízek na štávě recept řizky z pliček plicka na víně pličky plíčky návod marinovane jehneci kaufland tlakovýc hrnec vyletěl ventil vepřové plíce recept ledvinky recepty vepřové plíce zelené části plička maso kaufland vepřové plíce jak uvarit plicky papiňák vyletěl oknem maso pličky může se jíst na nemocná játra pličky prirodni veprove rizky na stave maso hovězí plíčka

Suroviny: plíce vepřové, masox, mrkev, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř, víno, ústřicová omáčka, chilli paprika čerstvá, špek, olej, cibulka lahůdková, česnek, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Plíčky marinované,v přírodní šťávě připravované

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DrDK