Jahodovo - banánová marmeláda (meruňková višňová,....)
Přebytky sezónního ovoce můžeme snadno zpracovat při výrobě domácí marmelády. Vyzkoušejte skvělou kombinaci jahod a banánů. Marmeláda díky banánům dobře želíruje a skvěle chutná.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
6 malých skleniček
Nutriční hodnoty
Energie | 10 750 kJ / 2 569 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 616,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je od dr. Oetkera.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 6. 2015 07:58
výkon, pořád míchám a nemám s tím problémy. Tak možná zmírnit teplotu. Jinak nevím, třeba poradí někdo jiný .
23. 6. 2015 07:56
23. 6. 2015 07:47
13. 8. 2014 10:45
3. 7. 2014 12:27
3. 7. 2014 12:26
3. 7. 2014 12:25
3. 7. 2014 12:23
3. 7. 2014 12:20
3. 7. 2014 12:16
2. 7. 2014 22:59
2. 7. 2014 19:51
23. 6. 2014 16:24
a je to stejně sladké
23. 6. 2014 06:24
22. 6. 2014 15:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 24 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 47 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Jak uvařit jahodový džem. Jahody výborně doplňuje rybíz, který má dobré želírovací schopnosti
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: meruňková marmeláda s banánem bananova marmelada višňová marmeláda s čokoládou banánová marmeláda recept višňová marmeláda bez cukru recept na višnovou marmeládu jahodovo-banánová marmeláda jahodovobanánová marmeláda visnovy dzem s cokoladou recept rybízová marmeláda s bananem třešnova marmeláda bez cukru jahodový džem bez cukru recept banánova marmeláda meruňkovo rybízová marmeláda jednoduchá višňová marmeláda visnova mar dr.oetker banánová marmeláda rybízová marmeláda s meruňkami meruňková marmeláda s čokoládou meruňková marmeláda s banány
Suroviny: jahody, banán, gelfix 2:1, cukr krystal, kyselina citronová
Jahodovo - banánová marmeláda (meruňková višňová,....)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1zEP
23 názorů