Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vařená italská "šlehačka"

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 7. 2014 13:14

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 494 kJ / 357 kcal
Bílkoviny20,30 g
Tuky11,49 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 46 mg
Sodík 182 mg
Sůl0,37 g
Sacharidy42,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirovala jsem se v časopise Knihovnička 07/2014. Jen se mi finální produkt zál dost chu´tově mdlý, tak jsem navíc přidala limetkovou šťávu. A protože mi přece jen chyběla ta mléčná chuť, zkusila jsem oproti původnímu receptu inovaci v podobě přidání zakysané smetany (což se ukázalo jako super nápad:-) )

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

henelie

13. 7. 2014 15:41

tak to určitě zkusím! :-O :-p :-*

jarka skrobakova

11. 7. 2014 15:30

Danuško, to je moc zajímavá šlehačka, někdy vyzkouším :yes::yes::-K

magdalenka magdalenka

8. 7. 2014 10:19

Nádhera, radosť sa dívať..určite chutné veľmi...:yes:

Dana61

8. 7. 2014 09:41

skvělý nápad:yes::-D přiznám se, že jsem nikdy nezkoušela, no jak bych také mohla, když nebyl receptík že;-):-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 7. 2014 19:51

Dani receptík na tuto dobrotu se mi velice líbí:-p:yes::-K

danielle72 danielle72

6. 7. 2014 17:25

:yes::-p:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: panacota láďa hruška panacota v prášku recept na italskou šlehačku recept na vařenou šlehačku šlehačka v prášku prášková šlehačka varena zakysaná smetana do dortu italská panacota varena šlehačka na dort tncz malinová štáva malinová štáva vařená jak se dela italska slehacka recept italské obrázky řezy z vařené šlehačky varena slehacka do cukrovi panacota se zakysané smetany šlehačka kakaová v prášku panacota konzistence vařená pařížská šlehačka panacota od ládi hrušky

Suroviny: želatina prášková, voda, mouka hladká, cukr krupice, cukr vanilkový, voda, bílek, šťáva limetková, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Vařená italská "šlehačka"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/30JM