Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Majonéza a tatarská omáčka

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 8. 2014 08:22

Suroviny

Porce: Na přípravu přibližně 300 ml

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 043 kJ / 2 400 kcal
Bílkoviny8,53 g
Tuky259,57 g
Vláknina1,62 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 900 mg
Sůl2,18 g
Sacharidy6,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jakeline

13. 1. 2018 07:04

Já dělám majonézu tak že dám do nádoby vejce hořčici štávu z limetky sůl špetku cukru nemá chybu!

scofiq

7. 8. 2014 13:16

...není:-)!!! alespoň si můžeme vybrat :-)))

Péťa

6. 8. 2014 09:39

Není to zbytečné, tolik majonéz a tatarek stejných nebo jen s malými obměnami v podobě třeba kaparů?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: tatarská omáčka z majonézy priprava tatarske omacky majonéza z olivového oleje majonéza recept tatarska majonéza tatarská omáčka recept domácí tatarská omáčka omáčka z majonézy domácí tatarská omáčka z majonézy tatarská omáčka majonézové omáčky majonesove omáčky recept na tatarskou omacku bez majonezi příprava majonézy omáčky z majonézy tatarská omáčka recept z majonezy co si vybrat tatarku nebo majonézu tatarská omáčka příprava pepřová omáčka majonéza majonéza olivový olej

Suroviny: olej slunečnicový, olej olivový, žloutek, ocet vinný bílý, hořčice dijonská, šťáva citronová, sůl, pepř bílý, cibule šalotka, okurky sterilované, kapary, petrželka hladkolistá

TopRecepty.cz

Majonéza a tatarská omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QqRq