Pstruh v citronovo-bylinkové marinádě
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 225 kJ / 54 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,54 g |
Tuky | 0,58 g |
Vláknina | 3,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pstruha můžete nahradit i jiným rybím masem.Třeba tilápií, candátem, lososem atd.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 9. 2014 12:39
15. 8. 2014 10:15
13. 8. 2014 16:21
13. 8. 2014 13:26
13. 8. 2014 09:56
13. 8. 2014 09:06
13. 8. 2014 09:01
13. 8. 2014 08:30
"AQUA PROFI PIGMENT a AGUA PREMIUM PIGMENT se používá pro produkci pstruha s červeným masem a pro generační ryby. Použitá vysoce efektivní barviva Astaxanthin a Canthaxanthin vykazují mimo svého primárního efektu zbarvení masa také pozitivní efekt (srovnatelný s účinkem některých vitamínů) na plodnost a imunitu."
13. 8. 2014 07:47
12. 8. 2014 21:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Tilápie v arašídové omáčce s pak choi, rýží a koriandrem
JanaDr uvařil před 20 minutami
Salát ze skleněných nudlí s asijskou zeleninou
JanaDr uvařil před 23 minutami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Napalsko uvařila před 39 minutami
Kuřecí krém s medvědím česnekem
AKlacanova uvařila před 48 minutami
Kefírový koláč
jubull uvařil před 1 hodinou
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 11 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 13 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Citronovou kůru snadno nastrouháme a uchováme do zásoby. Názorné video poradí, jak na to
Doudlebské ušaté koláče podle receptu Josefa Maršálka: Neuvěřitelně vláčné koláče s několika náplněmi chutnají božsky
Pštrosí nebo skotské vejce: Ukážeme vám, jak tuto lákavou specialitu připravit
Další recepty
Tématické fráze: pstruh na citrónovo-česnekovém másle marianování pstruha bylinkove marinady na ryby marináda na grilování pstruha pstruh s červeným masem narináda na psruhy grilování pstruha marynada na pstruhy jak se dela marinada na pstruhy marináda na grilované pstruhy pstruh na másle a bylinkách peceny pszruh marináda na grilování na pstruha marinování pstruha marináda na pstrunha marináda na mstruha grilovaný pstruh recept marináda peceny patruh marinada pstruh lososovitý marinada marinada na pszruha
Suroviny: filet z ryb, kůra citronová, kopr čerstvý, česnek, rozmarýn, pepř bílý, sůl, olej olivový, máslo
Pstruh v citronovo-bylinkové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVjE
10 názorů