Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Beruška

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 3. 2009 00:14

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 711 kJ / 4 472 kcal
Bílkoviny147,59 g
Tuky100,98 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 123 mg
Sodík 1,16 g
Sůl2,59 g
Sacharidy733,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

LIDKA LIDKA

9. 5. 2017 08:10

Ivana: Dobrý den,také nemám formu,ale jak píšu v postupu ,tak korpus peču v nerezové misce,mám zepter,ale může to být jakákoliv z nerezu.

Ivana

8. 5. 2017 23:16

Dobrý den moc se mi Váš dort beruška líbí!!!Ale ja doma nemám formu na ni (tak nevim jestli upeci klasicky plát a z toho to vyskladat ?Moc děkuji jestli mi napišete a poradite jak na to!děkuji Jandová

Klarka

9. 11. 2011 22:47

na korpus kypřící prášek není potřeba???

Simona Skolakova Simona Skolakova

11. 5. 2011 14:27

mina:musíš jí dávat velmi málo,tam je psáno opatrně,aby ti vznikla hmota jako plastelína,takže malinko - odhadem.;-)Pomalu přidávat,takže to se opravdu nedá napsat kolik,musíš zkoušet.:yes:

mina

11. 5. 2011 14:02

kolik té vody se má použít na ten potahový marcipán...nějak postrádám množství...;-(

Marcela Sikorova

27. 2. 2011 14:00

Takhle si představuju dortík pro mou cácorku k narozeninam. Děkuju za návod;-), snad se mi tak krásně povede.

anessa30 anessa30

26. 2. 2011 11:12

nádhera,podobný "DORT BERUŠKU" jsem viděla u nás v cukrárně a stál skoro 400,-:-O je moc pěkný,jako od profesiónála:yes: přidávám bodík a ukládám:yes:děkuji:-8

Lucie

20. 1. 2011 12:17

Dobrý den,chtěla jsem se optat.Jak dlouho se peče ten korpus a na kolik se peče.děkuji:-))

karlinka

26. 10. 2010 09:55

Máte moooooooooooooc šikovný ručičky,no prostě co dodat náááádhera.Děkuji:yes::yes::yes::-))

LIDKA LIDKA

25. 10. 2010 12:34

Karlinko - používám gelové barvy,které se dají koupit v cukrářských potřebách,na dortománii jsou odkazy na tyto obchody.Jinak jěště přidám odkaz jak udělat černý marccipán.http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=19057&user=6...

karlinka

25. 10. 2010 11:31

Dobrý den Liduško.Chtela jsem se zeptat jak děláte orandžovou,černou barvu do marcipánu.(nebo se to dá koupit?a kde)Děkuji.:-))

LIDKA LIDKA

8. 6. 2010 11:37

Nadia - nezlobte se že reaguji až teď,ale časově nestihám,pošlu Vám odkaz na stránky kde najdete vše o marcipánu i postupy na dorty,budete se muset asi registrovat.
http://forum.dortomanie.cz/;-)

petina

8. 6. 2010 10:21

Opravdu nádherný dort :-O:-D

Nadia

29. 3. 2010 12:38

Nádherný dort!! Moc Vás obdivuji!! Můžete mi prosím pomoci s potahováním marcipánu? Nedokážu si to vůbec představit..a jak udělat ty barvy, aby byly správně navrstvené? Omlouvám se asi za zbytečné dotazy, ale nikdy jsem nic takového nedělala :-( moc děkuji.

eva hubova eva hubova

18. 3. 2010 23:46

Krása:-p:yes::yes:+20

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: dort beruška postup dort beruška dort beruška z marcipánu marcipánová beruška jak vyrobit dort beruška beruška z marcipanu dort beruska obrazky návod dort beruška marcipánové berušky marcipánová beruška postup berusky z marcipanu dort beruška recept marcipanovy dort beruska beruška dort návod na dort beruška dort beruška návod dort beruska obrazek beruška z marcipánu postup dort beruska fotky obrazky berusek

Suroviny: bílek, krupice, žloutek, mouka polohrubá, mouka, ořechy mleté, voda, mléko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, máslo, tuk hera, cukr, cukr vanilkový, rum, cukr moučkový, mléko sušené, voda

TopRecepty.cz

Beruška

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zp17