Zapečené hvězdičky se sýrem, smetanou a bylinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 650 kJ / 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,08 g |
Tuky | 45,36 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 596 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo chce, může si přidat i slaninu, udělala jsem 4 hvězdičky pro manžela se slaninou, pro sebe jen se sýrem.
Hvězdičky jsem opékala pak dál pomalu na další dobu uvedenou dobu, ale každý si sám podle své trouby uzpůsobí délku pečení a zapečení, pekla jsem podle receptu své kolegyně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2014 15:50
máša: mášo,udělej, jak píšeš, dělala jsem podle receptu kolegyně, zdály se mi křupavé, pak jsem je dělala podruhé a dala jsem menší teplotu a hlídala a ihned po vyndání jsme se snědli
26. 4. 2014 13:55
měla jsem z JIPu mražené hvězdičky na dopékání, večer jsem je vyndala z mrazáku do lednice, ráno byly měkké a postupovala jsem přesně podle receptu. Problém spíš vidím v délce pečení. Na sáčku je napsáno 10- 12 minut, tady v receptu 5 předpek a až 25 dopek. I když jsem dobu zkrátila, byly tvrdé. Příště je jen 2- 3 min. rozpeču a poté 8- 10min. dopeču. Uvidíme.
26. 4. 2014 10:44
máša: Ještě Andreu doplním, housky na rozpékání běžně koupíte v Albertu, Kauflandu a určitě i v jiných řetezcích a jsou vždy označené jako vhodné k dopékání, rozpékání apod......
Rozpékat normální housky taky sice jde, ale tam se musí víc hlídat teplota a doba pečení, a ty normální po zchladnutí ztvrdnou daleko rychleji, takže se musí rychleji zkonzumovat
Rozpékat normální housky taky sice jde, ale tam se musí víc hlídat teplota a doba pečení, a ty normální po zchladnutí ztvrdnou daleko rychleji, takže se musí rychleji zkonzumovat
26. 4. 2014 09:41
Já tomu říkám rozpeky a dělám z rohlíků.Peču max do 10 minut. Musí to mít křupavou kůrku a vláčné jádro.
26. 4. 2014 09:32
máša:Pokud chcete takto zapékat housky, měly by to být ty na dopékání, viz. http://www.toprecepty.cz/recept/23322-zapecene-vej...
26. 4. 2014 08:52
zkusila jsem a hvězdičky jsou naprosto tvrdé jako suchary. 160 stupňů a 5 + 18 minut a bylo to naprosté fiasko.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 8 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 10 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 13 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 13 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 36 minutami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 1 hodinou
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 1 hodinou
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 1 hodinou
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 1 hodinou
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 1 hodinou
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 2 hodinami
Celerové hranolky z trouby
Tynushka12 uvařila před 6 hodinami
Brokolicovo-sýrové kuličky
Happy.mom uvařila před 6 hodinami
Vepřová kolena pečená
Mazlik123 uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zapékané těstoviny - jednoduché a rychlé jídlo, které snadno připravíme na mnoho variant. Jaké jsou nejoblíbenější recepty
Libanonský sýr labneh: Lahodný krémový sýr podobný lučině jednoduše připravíte i doma pouze z jedné ingredience
Zrcadlová poleva mirror glaze podle cukrářky Šárky Divácké udělá z každého dortu umělecké dílo
Další recepty
Tématické fráze: zapečené housky se smetanou predpek v albertu teplota rozpékání rohlíků pečivo hvězdičky zapečená houska ze zakysanou smetanou rozpekat mrazene pečivo zapečené bagety se zakysanou smetanou zapečené pečivo se slaninou rozpékač housek pečivo se sýrem a zakysanou smetanou rozpekani tvrdeho peciva palačinky na slano se zakysanou smetanou jak rozpékat housky housky k rozpekanu recepty na zapékané pečivo s bylinkami rozpékat housky křupavé vafle křehké lívance jak rozpékat mražené pečivo zapekana houska se syrem slaninou a vejcem pivovarské maso se zakysanou smetanou
Suroviny: houska, sýr nastrouhaný, vejce, sůl, pepř, smetana 12%, pažitka, petrželka
Zapečené hvězdičky se sýrem, smetanou a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rrow
6 názorů