Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sýrové lívance

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 3. 2009 22:02

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 640 kJ / 1 109 kcal
Bílkoviny88,34 g
Tuky72,79 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 738 mg
Sodík 2,80 g
Sůl6,92 g
Sacharidy24,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kubizin

31. 7. 2009 09:00

Díky:-D:-D:-D:-D

sebena sebena

30. 7. 2009 11:59

Ještě za tepla;-):yes: jsou nejlepší.

Kubizin

30. 7. 2009 10:49

Mám dotaz,
jak dloho po usmažení se má chod podávat ??

DÍKY;-);-)

medis

6. 4. 2009 17:20

o hodinu později... lívanečky jsem zmáknul, dělal jsem je na teflonové pánvi, protože nemám lívanečník, potom jsem je musel do ubrousku hodně vysušovat, protože mají tendenci nasáknout všechen olej a takový jídla nemám moc rád. ale tenhle recept ještě určitě použiju

medis

6. 4. 2009 15:23

Milé dámy, jdu zkusit vyrobit livanečky, věřím, že to nebude žádná past a snad je zmáknu :-O.

janatka janatka

23. 3. 2009 23:26

Tak je to vynikající,sice jsem měla jen jeden druh sýra,ale vůbec nám to nevadilo,moc jsme si pochutnali,rychlé :-).

spagetka spagetka

3. 3. 2009 11:22

Bibinko, tys byla u mě a odkoukala to :-O:-D:-D:-D:yes:

Bibinka Bibinka

3. 3. 2009 10:42

Jani, nebo pocákat pánev vodou, já to dělám rozprašovačem, který používám i na rošení květin;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 3. 2009 10:29

Ještě jsem včera vyčetla v nějaké chytré knížce, že aby se těsto nelepilo, má se pánev potřít syrovým bramborem:-O

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

3. 3. 2009 08:36

CHválím,chválím,chválím. Budeme na tuty dělat.

Eliza Eliza

2. 3. 2009 23:20

Moc děkuji za přínosné komentáře. Rozhodně putuje do "oblíbených" a co nevidět vyzkouším.... Snad se s tím nějak vypořádám...:-)

sebena sebena

2. 3. 2009 22:44

Mám úplně normální lívanečník a opravdu se to nelepi, jelikož ten sýr je spojený vejcem a moukou, tak se to tak nějak obalí a zůstane krásně ve vnitř.

spagetka spagetka

2. 3. 2009 22:39

Tohle také dělám, většinou hermelín, Nivu, sýr Excellent mix a uzený sýr :-p;-):yes:

sebena sebena

2. 3. 2009 22:38

Těstičko by nemělo být ani řídké ani moc husté, prostě tak akorát. Takže množství strouhanky a mouky volím podle potřeby, strouhanku a mouku dávám ve stejném poměru. Tentokrát jsem použila eidam, nivu, uzený sýr a sýr se zeleným pepřem. Používám opravdu jakykoli sýr i hermelín a jednou jsem zkoušela i tvarůžky. Lívanečky jsou opravdu mc dobré a hlavně rychlé.

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 3. 2009 22:35

Moc hezké, a nelepí se to? Je asi třeba nějakou lepší pánev, že?:-(

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lívance recept rychle livance lívance lívance recepty livance se syrem lívanečník recepty sýrové recepty teflonový lívanečník vareni livance se syrem jak udělat lívance livance s vejci sýrový lívanec nejlepší lívanečník syrové lívanečky ivona opiolová uzený sýr excellent jak vyrobit nivu rychlé lívance recept lívance rýchle křidýlka v těstíčku

Suroviny: sýr tvrdý, sýr eidam, sýr gouda, cibule, nať petrželová, sůl, pepř, mouka hladká, strouhanka, vejce, kypřící prášek, mléko, olej

TopRecepty.cz

Sýrové lívance

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8RB