Čína
Kuřecí maso má velmi jemnou chuť a díky tomu se dá upravit na mnoho způsobů. Velmi oblíbeným je takzvaná čína. Kousky masa se naloží do pikantní marinády a nechají se 24 hodin odležet. Poté se zprudka orestují, doplnit můžete zeleninou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 221 kJ / 1 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,18 g |
Tuky | 50,82 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 701 mg |
Sodík | 7,91 g |
Sůl | 20,07 g |
Sacharidy | 11,77 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dělala jsem i ze zajíce, králíka a z jater, kde jsem přidala sójové nudličky. Játrová šťáva, které je hodně, se napije do sóji a nezaujatý téměř nepozná, že jde o sóju.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 5. 2013 07:20
nicknack: to se pozná hned, jakmile má člověk odlišný názor, neumí vařit- to nevíte?
5. 5. 2013 00:06
chocolate:myslim ze Petr ma pravdu a rozhodne nechapu jak ste poznala ze neumi varit ???
28. 3. 2013 13:10
planeta: díky
28. 3. 2013 11:24
jistě dobré, pěkné foto, stojí za vyzkoušení, dávám do oblíbených
30. 7. 2011 15:57
PETR:Asi holt neumíš vařit Petře..Oslň nás svým receptem.
15. 1. 2011 11:08
Tohle mi přijde jako čína po "česku", nejsou tam ani ingredience, který by tam být měly. Každopádně ty na asijskou kuchyni si můžete koupit na www.asian-food.cz, zrovna jsem to teď někde našel :))
11. 5. 2010 19:11
Díky
11. 5. 2010 18:54
óóó jééé...+13
28. 1. 2010 22:59
Jani,tuto čínu máme moc rádi,děláme ji s rýží a je výborná.Kdo má rád k tomu zeleninu,ať si ji k tomu dá.Dávámbodík
4. 1. 2010 21:55
Sodovka díky!! Taky dělám jen tuhle
4. 1. 2010 21:20
Jani, tuhle čínu máme ze všech receptů na čínu nejraději. Jenom na 1/5 kg masa dávám všude 3 kávové lžičky a ještě navíc 3 kávové kžičky sojové omáčky a 1 kávovou lžičku kari koření a 2 kávové lžičky Solamylu. Olej již nedávám. Posílám bodíka.
2. 1. 2010 18:14
jana73 taky si myslím, že je to fuk. Kdysi jsem ten recept dostala od někoho, od té doby nedělám jinak a všem chutná Díky za bodík
2. 1. 2010 17:25
Jani, dnes jsem potřebovala k obědu něco rychlého a tak jsem si včera naložila a dnes pro rodinku udělala. Bylo to moc dobré a je nám úplně jedno jestli je to čína, džuveč nebo něco jiného.Posílám bod
3. 10. 2009 09:23
Madison, je fajn vědět, že někdo vyzkoušel a chutnalo, díky!
3. 10. 2009 05:21
Jani vyborny recept,dnes jsem vyzkousela a pridala nakrajenou papricku dve barvy ,mrkev na strouzky a placaty hrasek jen ty slupky.Nasi si pochutnali a i oko se potesilo,priste vyfotim.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 16 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 17 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 9 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 2 hodinami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 2 hodinami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 3 hodinami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: cina recept čína z vepřového nejlepší recept čína recept na čínu recepty na cinu jak naložit maso na čínu recepty čína jak naložit čínu cina recepty recept čína recept na dobrou cinu recept na čínu-top recepty jak uvařit čínu nejlepsi recept na cinu jak udelat cinu dobrá vepřová čina jak udělat dobrou cinu jak uvarit dobrou čínu dobrá čína nejlepší čína recept
Suroviny: maso kuřecí, žloutek, olej, feferonka, omáčka worcesterová, maggi, sůl, cukr, cibule
Čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWYq
43 názorů