Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína

Kuřecí maso má velmi jemnou chuť a díky tomu se dá upravit na mnoho způsobů. Velmi oblíbeným je takzvaná čína. Kousky masa se naloží do pikantní marinády a nechají se 24 hodin odležet. Poté se zprudka orestují, doplnit můžete zeleninou.

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min + 24 hodin odležení

35 min (35 min příprava, + 24 hodin odležení)

3. 3. 2009 13:35

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 221 kJ / 1 009 kcal
Bílkoviny125,18 g
Tuky50,82 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 701 mg
Sodík 7,91 g
Sůl20,07 g
Sacharidy11,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dělala jsem i ze zajíce, králíka a z jater, kde jsem přidala sójové nudličky. Játrová šťáva, které je hodně, se napije do sóji a nezaujatý téměř nepozná, že jde o sóju.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

x.XXX.x x.XXX.x

5. 5. 2013 07:20

nicknack: to se pozná hned, jakmile má člověk odlišný názor, neumí vařit- to nevíte?:-O:-D

nicknack

5. 5. 2013 00:06

chocolate:myslim ze Petr ma pravdu a rozhodne nechapu jak ste poznala ze neumi varit ???

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 3. 2013 13:10

planeta:;-);-) díky

planeta

28. 3. 2013 11:24

jistě dobré, pěkné foto, stojí za vyzkoušení, dávám do oblíbených:yes:

chocolate chocolate

30. 7. 2011 15:57

PETR:Asi holt neumíš vařit Petře..:-//Oslň nás svým receptem.

Petr

15. 1. 2011 11:08

Tohle mi přijde jako čína po "česku", nejsou tam ani ingredience, který by tam být měly. Každopádně ty na asijskou kuchyni si můžete koupit na www.asian-food.cz, zrovna jsem to teď někde našel :))

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 5. 2010 19:11

Díky;-)

Jenny

11. 5. 2010 18:54

óóó jééé...:yes::-K:yes:+13:yes:

Radulinka6 Radulinka6

28. 1. 2010 22:59

Jani,tuto čínu máme moc rádi,děláme ji s rýží a je výborná.Kdo má rád k tomu zeleninu,ať si ji k tomu dá.Dávámbodík:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 1. 2010 21:55

Sodovka díky!! Taky dělám jen tuhle;-)

Sodovka Sodovka

4. 1. 2010 21:20

Jani, tuhle čínu máme ze všech receptů na čínu nejraději.:-p Jenom na 1/5 kg masa dávám všude 3 kávové lžičky a ještě navíc 3 kávové kžičky sojové omáčky a 1 kávovou lžičku kari koření a 2 kávové lžičky Solamylu. Olej již nedávám. Posílám bodíka.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 1. 2010 18:14

jana73 :-)):-)) taky si myslím, že je to fuk. Kdysi jsem ten recept dostala od někoho, od té doby nedělám jinak a všem chutná;-) Díky za bodík:-)

jana73

2. 1. 2010 17:25

Jani, dnes jsem potřebovala k obědu něco rychlého a tak jsem si včera naložila a dnes pro rodinku udělala:-p. Bylo to moc dobré a je nám úplně jedno jestli je to čína, džuveč nebo něco jiného.:yes:Posílám bod:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 10. 2009 09:23

Madison, je fajn vědět, že někdo vyzkoušel a chutnalo;-), díky!

Madison

3. 10. 2009 05:21

Jani vyborny recept,dnes jsem vyzkousela a pridala nakrajenou papricku dve barvy ,mrkev na strouzky a placaty hrasek jen ty slupky.Nasi si pochutnali a i oko se potesilo,priste vyfotim.:-p

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cina recept čína z vepřového nejlepší recept čína recept na čínu recepty na cinu jak naložit maso na čínu recepty čína jak naložit čínu cina recepty recept čína recept na dobrou cinu recept na čínu-top recepty jak uvařit čínu nejlepsi recept na cinu jak udelat cinu dobrá vepřová čina jak udělat dobrou cinu jak uvarit dobrou čínu dobrá čína nejlepší čína recept

Suroviny: maso kuřecí, žloutek, olej, feferonka, omáčka worcesterová, maggi, sůl, cukr, cibule

TopRecepty.cz

Čína

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWYq