Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí plátky pikant

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 3. 2009 20:18

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 383 kJ / 1 765 kcal
Bílkoviny137,47 g
Tuky114,96 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 823 mg
Sodík 3,13 g
Sůl7,62 g
Sacharidy21,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Koňak jsem nedávala, doma ho nemám, jinak slouží k tomu, aby bylo maso křehčí. Může být téměř jakýkoliv "tvrdý" alkohol.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

17. 3. 2014 20:36

Bibinka Bibinka

17. 3. 2014 20:36

Teca66: tak to je mi líto, ať se ti ten žaludek brzy vzpamatuje a jsem ráda, že chutnalo a děkuji ti, že jsi to uvařila:yes:;-)

Bibinka Bibinka

17. 3. 2014 20:36

Teca66: tak to je mi líto, ať se ti ten žaludek brzy vzpamatuje a jsem ráda, že chutnalo a děkuji ti, že jsi to uvařila:yes:;-)

Bibinka Bibinka

17. 3. 2014 19:52

Teca66:¨To není žádná chyba a na chuti to nic nezmění, tak dobrý;-) Dej vědět, jak chutnalo;-)

Bibinka Bibinka

17. 3. 2014 18:00

Teca66:doplněno;-)

Bibinka Bibinka

17. 3. 2014 18:00

Teca66:dopněno;-)

sarik

17. 4. 2013 12:53

Dnes jsem uvařila podle tohoto receptu a je to vynikající :yes::yes:

Bibinka Bibinka

11. 1. 2013 13:53

Ludovik:Ludovíku, není pikantní to, co je pálivý, jan napsala správně Špagetka, pikantní může být něco, co je vyjímečně dobrý a to v toímto případě bylo, ovšem nejlépe to zjistíš, když to uvaříš;-):-p:yes::-D

spagetka spagetka

11. 1. 2013 13:24

Ludovik:Pikantní není totéž co ostrý.Hořčice sama o sobě dodá pikantní chuť.;-);-);-)

Ludovik

11. 1. 2013 13:16

http://www.toprecepty.czA proč se to jmenuje pikant když tam není nic ostrýho?
:-/

Bibinka Bibinka

16. 6. 2012 11:52

mimosa:Pavlí, tak si mě potěšila, že jsi to uvařila a hlavně, že chutnalo:-p:yes:

mimosa mimosa

16. 6. 2012 11:40

Tak jsem dělala dnes,jen jsem tý hořčice dala asi víc a raději jsem nedávala okurku,protože se mi to zdálo po tý hořčici dost pikantní.Jen nemám omáčku tak hezky tmavou jako ty.Jinak :yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 1. 2012 22:41

No v tuto hodinu z náhodný na mě mrklo toto:-OTo bude moje smrt:-/já mám hlad,jako vlk,hůůůů:-DBibinko,moc príma mňamka:-p+11:yes:

Lucka

24. 3. 2011 12:24

Jana Remkova: Ona je ta dijonská hořčice pálivá dost ;-) Pokud ji nemůžete sehnat, což bych se divila, tak si můžete vyrobit vlastní (sice ne úplně dijonskou), není to vůbec složité - namelete hořčičné semínko (v mlýnku na mák) a rozmixujete ho s vodou, přidáte něco kyselého - ocet, víno apod. a osladíte cukrem nebo medem... čerstvá hořčice je stejně pálivá jako čerstvý křen, jdou z ní až slzy do očí :-8

savlinka savlinka

26. 9. 2010 19:43

jo já to dělám jako rozpuštený ptactvo:-)):yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí plátky hovězí plátky recept hovězí plátky na hořčici hovězí plátek pikantní hovězí plátky recept hovězí plátky hovězí plátky recepty recepty na hovězí plátky hovězí plátky minutka zadní hovězí plátky recept recept na hovězí plátky pikantni hovezi recepty hovezi platky hovězí plátky na minutku hovězí zadní plátky hovězí plátky na minutky hovězí zadní minutka hovězí plátek na hořčici hovězí plátek recept pikantní hovězí plátek

Suroviny: hovězí zadní, cibule, slanina, okurky sterilované, vejce, hořčice dijonská, mouka hladká, koňak, sádlo, koření nové koření, bobkový list, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí plátky pikant

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wgo