Paglia e fieno s fazolemi
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 883 kJ / 1 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,35 g |
Tuky | 60,23 g |
Vláknina | 64,00 g |
Cholesterol | 208 mg |
Sodík | 868 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 60,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
http://www.facebook.com/pages/Mishkas-Diary/142872...
Honzík si na víkend vymyslel, že chce fazole a já byla bez nápadu, tak jsem mrkla na net a do oka mi padl recept z Apetitu. Nebylo to špatné, určitě ještě někdy zopakujeme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 5. 2014 10:36
Nádherný recept!
20. 5. 2014 22:05
krásny recept...
20. 5. 2014 07:11
Kdybychom to chteli prelozit do cestiny znelo by to takto:"Rezance slama a seno s fazolemi".
Tagliatelle = rezance (tagliare = rezat, dokonce jisty prof. Jakub Hron (1840-1921) je pojmenoval riznice (hacek na "r" a carka na 1. "i")
Paglia = slama
Fieno = seno
Jen dodam, ze vsude je to "Paglia e fieno", nikde se nepreklada a nepise ani slovo tagliatelle. Max. na jidelnim listku vam v zavorce vysvetli oc jde, tedy o vajecne rezance dvou barev. Ono i slovo "nudle" neni zrovna moc "ceske".
Jinak moc hezky recept a krasne foto, jako ze zurnalu, Italove by urcite pridali syr, ale to je o osobni chuti.
Tagliatelle = rezance (tagliare = rezat, dokonce jisty prof. Jakub Hron (1840-1921) je pojmenoval riznice (hacek na "r" a carka na 1. "i")
Paglia = slama
Fieno = seno
Jen dodam, ze vsude je to "Paglia e fieno", nikde se nepreklada a nepise ani slovo tagliatelle. Max. na jidelnim listku vam v zavorce vysvetli oc jde, tedy o vajecne rezance dvou barev. Ono i slovo "nudle" neni zrovna moc "ceske".
Jinak moc hezky recept a krasne foto, jako ze zurnalu, Italove by urcite pridali syr, ale to je o osobni chuti.
20. 5. 2014 05:23
Jana Remkova: Jani, já taky ne, ale přeci jen to není můj originální recept, tak jsem ho neměnila
19. 5. 2014 22:52
Recept se mi líbí, ale nemusím zrovna ty cizí názvy
19. 5. 2014 19:58
Krásné
19. 5. 2014 17:52
Hezky to vypadá
19. 5. 2014 16:20
... nádhera
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 4 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 4 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Fit salát
Přidáno před 17 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 1 hodinou
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 1 hodinou
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 2 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 2 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 2 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 5 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pajerský koláč: Pouťový koláč našich babiček, na který jsme už málem zapomněli
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
Další recepty
Tématické fráze: tagliatelle paglia fiveno tagliatelle a fazole recepty těstoviny paglia
Suroviny: fazole černé, olej, máslo, šalvěj, pórek, šunka drůbeží, vývar, těstoviny paglia e fieno
Paglia e fieno s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EW8
8 názorů