Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička pečená na zelí se slaninou, klobásou a žampiony

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

29. 5. 2014 12:49

Suroviny

Porce: individuálně

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

sikulka7

23. 9. 2021 13:46

Jani nečtěte ty negativní (a některé i s hrubkami) komentáře, váš recept je luxusní a myslím, že i srozumitelný.Ať si ho každý vyzkouší.Dnes jsem upekla, vonělo to všude okolo. Jenom jsem maso nejdříve lehce orestovala - toto je kontroverzní slovo, které zde nedávno vyvolalo bouřlivou diskuzi a doufám, že tentokrát jsem použila správně - z každé strany asi 2 minuty, než jsem ho šoupla na vrch pekáčku.Opravdu jídlo bylo moc dobré, všem chutnalo a budu péct asi .často.DĚKUJU !:-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 10. 2019 19:53

Bagorz: Ahoj, na FB jsem non-stop! :-D A zabij mne, nevím, kdo se ptá? :-Q

Bagorz

9. 10. 2019 19:19

Ahoj Jani! Dnes jsem se zaregistroval na topkách a ejhle,první recept při vyhledávání(krkovice) je tvůj :-) Trochu mne zarazili ty žampióny,ale znám tvoji odvahu v experimentování,tak proč ne? Nezkusíš,nevíš :-D Mimo jiné,kam jsi mi zmizela z FB? <3

Jindřich

8. 4. 2017 11:42

Jana Remkova: V tom případě ovšem uveřejňujte recepty na stránkách "Recepty pro velmi zkušené". Většina z nás sem chodí proto, aby získala tip na nějaké nové jídlo - no a troufnu si tvrdit, že doba přípravy je naprosto stejně důležitá, jako např. použité ingredience. Stejně tak "množství neuvádím" ... takže např. zelí 10 dg, kilo; 2 žampiony, 2 vaničky žampionů... :-//

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 11. 2015 17:14

casino: Taky to tak dělám;-)

casino casino

25. 11. 2015 16:21

Vlada:
Jakýs takýs čas je uveden v záhlaví rcp;-)
Koukám, že teplotu se vám z autorky nepodařilo vydolovat...:-)
Bych pekáč dal do rozpálené trouby a po chvíli snížil na 200°C, tady není co zkazit.
No, i 180, 170, 160, 150 grádů bude stačit...:-*

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 11. 2015 13:54

Vlada: Proč ta ironie?? Bude stačit, že dobu pečení nikdy nehlídám? Dívám se sem tam do trouby, jak maso vypadá, už tak nějak vím, jak zhruba dlouho to je, ale zatímco já stejné maso peču třeba hodinu, někdo ho má dříve, nebo naopak později. Já se necítím být dobrou kuchařkou, jsem jen amatér, který si pro svou potřebu uvařit umí to, co má rád. Horkovzduch nikdy nepoužívám po celou dobu pečení, používám jej na závěr, aby maso mělo hezkou barvu;-). Troubu mám elektrickou, ale nevšimla jsem si, že by tady bylo u receptů uváděno.."trouba elektrická doba pečení... trouba plynová doba pečení...

Vlada

25. 11. 2015 11:54

Jen mi tak trochu chybí, když už to má být recept se vším všudy, že není uvedena teplota trouby (třeba horkovzdušná, nebo i elektrická) a jak dlouho se to vlastně peče. Na množství porcí snad nezáleží ;-).
Takže postup je popsaný velmi jednoduše s tím, že se předpokládá, že ostatní budou rovněž takoví kuchaři jako paní Jana Remková... Ale, bohužel, nejsou. Přeji krásný den.

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 2. 2015 17:23

jirholu: Jéé, mi by nevadila. Pálivé máme moc rádi :-)

jirholu jirholu

22. 2. 2015 15:26

Jídlo je dobré, ale měla jsem moc pálivou(dračí) klobásu :-/ Příště udělám s nepálivou klobásou ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 9. 2014 23:06

Irule: Já děkuji ;-)

Irule Irule

3. 9. 2014 19:44

bylo to skvělé, dali jsme si k tomu brambory :-p. Bod jsem poslala už dávno, tak teď je foto ;-):-K
Díky Jani za recept :yes:, budu určitě opakovat :-)

scofiq

30. 5. 2014 18:46

no jasně že ukládám a vyzkouším, bodík + je samozřejmostí

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 5. 2014 10:08

mlsoun: Tak to mne mrzí! Ale mám radost, že chutnalo :-)

mlsoun

30. 5. 2014 09:09

Fantazie udělal jsem a pomalu na mě nezůstalo ani sousto díky :yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pecena krkovice se zampiony krkovička pečená na kysaném zelí kuře na zelí se žampiony a slaninou krkovicka na zeli pečená krkovice na žampionech vepřová krkovice pečená na zelí pečená krkovice doba pečení krkovice vepřová krkovička s kuřecími stehny pečeme krkovici krkovice se žampiony pečená krkovice se zelím jak dlouho se peče krkovice jak dlouho se pece krkovicka pečeme krkovičku pečená krkovice na kysaném zelí pečeme krkovičku pečená krkovice na zelí krkovice na zelí pomalu pečená krkovice bez vody

Suroviny: krkovice vepřová, slanina, klobása pikantní, zelí kysané, žampióny, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Krkovička pečená na zelí se slaninou, klobásou a žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B78k