Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí loupáky

Dopřát si sladký a dozlatova vypečený domácí loupák a k němu hrnek s kakaem nebo kávou - to může být návyková záležitost. Zvlášť když je upečete podle osvědčeného receptu a pomůže vám výkonný robot nebo domácí pekárna.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 15 min + doba kynutí

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava, + doba kynutí )

8. 10. 2014 13:25

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

12 ks

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 218 kJ / 3 398 kcal
Bílkoviny81,06 g
Tuky125,83 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,62 g
Sacharidy477,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

15. 2. 2024 23:23

To jsou loupáky jak malované!:-*

scofiq

28. 10. 2014 19:06

...velice děkuji za praktickou radu ohledně točení rohlíčků :-)

evca47

15. 10. 2014 12:24

Milada:Když neumíš číst tak nekritizuj, je tam napsáno 1/2 droždí:-//

magdalenka magdalenka

9. 10. 2014 19:42

Milada: nepoužila si staré droždie, teda po záruke?

jarda Kadic jarda Kadic

9. 10. 2014 18:56

Milada: vážená paní, nejmenujete se Alena a nebyla jste náhodou tento týden v “Prostřeno“?

jar11

9. 10. 2014 18:49

;-);-);-)

hosta hosta

9. 10. 2014 18:17

Nejste na tu Miladu nějak zbytečně ostří? Já pokud bych těsto nezpracovávala robotem nebo v pekárně, bych určitě z části mléka udělala kvásek, neměla bych jistotu že "živé" kvasnice - ne sušené - správně zapracuji do těsta. Takže jistě je obojí možné, podle způsobu zpracování, ne?;-)

jipohe jipohe

9. 10. 2014 16:52

Milada:Budu sem dávat kváskový chléb tak jen nezapomeňte napsat že se vám nepovedl a že jste ho vyhodila do koše.A věřte že v tomto případě vám to budu i věřit.:-D

spagetka spagetka

9. 10. 2014 16:44

Milada: Těsto vykyne díky droždí, extra kvásek není třeba. Kdybyste měla pekárnu, také do ní dáte veškeré ingredience bez kvásku a těsto v pekárně vykyne.

jipohe jipohe

9. 10. 2014 16:32

Milada:vy asi neumíte péct a nebo vám vadí že někdo dává recepty na které nestačíte.Jen hloupí člověk vleze do jedné louže 2x!!!:no::-!

Milada

9. 10. 2014 14:19

Tento recept je to same jako recept na rohliky.
Testo nevykyne je tuhe.
Vsechno poslo do smeti.
Nevidim a nerozumin jak testo ma vykynout bez kvasky.

Ten kdo pise tento recept neco do toho chybi a fotografie je loupacky z obchodu.:no:

jipohe jipohe

9. 10. 2014 11:39

scofiq:Nejdříve si těsto na porcuji na jednotlivé rohlíky ( 85g) a pak každou kuličku vytvaruji válečkem do trojúhelníku nemusí být ani pravidelný.Zavinu od nejširšího ke špičce a jak je zavinuji tak se snažím je jako natáhnout do stran.Pak ještě přejedu rukou na vále aby se nerozvinovaly.

Marie

8. 10. 2014 17:19

vyválím kruh,rozdělím na 4 -8 dílů a každý díl smotám od širšího po špičku,nechám rovné a nebo zatočím
:-)

scofiq

8. 10. 2014 15:01

...jak tvaruješ ty loupáčky? :-) - jenom zahneš šišku do rohlíku? to mi z obrázku nepřipadá - prozradíš?
klidně by mohly být rovné :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí loupáčky recept recept na domácí loupáčky rychlé loupáky domácí loupáčky domaci loupák loupak recept kváskové loupáky loupak loupaky recept rychlé loupáčky loupáky z kvásku top recepty loupáky recepty na domácí loupáčky doumácí loupákz doumácí loupákz rychlé domácí domácí loupacky loupacky z kvasku recepty na domácí kváskové koláče recept na loupaky recepty na loupaky

Suroviny: mouka polohrubá, mouka hladká, droždí, cukr vanilkový, sůl, cukr, olej, mléko, vejce, vejce, mák

TopRecepty.cz

Domácí loupáky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jj5J