Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jiříkův ježek

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 3. 2009 18:53

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 991 kJ / 1 193 kcal
Bílkoviny21,52 g
Tuky9,83 g
Vláknina0,48 g
Cholesterol 33 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy254,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to starý rodový recept rodiny mého zetě,který dělají pouze muži v rodině,protože se spotřebují na ježka 2/3 rumu,zbytek mizí v nich.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 6. 2011 09:51

:-OZ náhodných na mě vykoukla taková paráda:-*:-DJéé to je príma:yes:Ukládám a +8:yes:posílám:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

28. 10. 2010 18:28

teď na mne vykoukl z náhodných receptů tenhle krásný ježeček;-):yes:+1:yes:

Gabina

16. 12. 2009 16:20

Jiřinko, ten je kouzelný :yes:

fiky13 fiky13

30. 6. 2009 12:10

sqělý recept a napád:yes: tvarování je opravdu jen a jen na vás, já jsem dělala vždy špičku čumáku o něco menší než předešlou placku a tim pádem byl jeho nosík zkošený. Bohužel jsem neměla čas na marcipán, takže byl bez ovoce, ale vubec to nevadilo, protože piškot byl vynikající a celý ježek se moc líbil:-) podotýkám, že jsem začátečník (14let), takže určitě zvládne kyždý;-)

Jikotka Jikotka

15. 3. 2009 12:07

Toho pudinku je opravdu 1 1/2 do půl litru mléka.A tvarovat ježka je opravdu na každém,já ho osobně nedělala,je to dílo mého šikovného zetě

Marta Marta

15. 3. 2009 10:42

ten je ale kouzelný :yes: a určitě i výborný :-p
Jiřko, toho vanilkového pudinku v surovinách má být 1 1/2? Asi se tam vloudil malilinkatý překlep, jestli jsem to teda správně pochopila :-). Jinak musím dát bod, ježek nemá chybu :yes:

janana

15. 3. 2009 08:53

Drobenko, když si prohlédneš poslední fotku tak vidíš jak na to.:-) Stejně to bude ježek až ho dozdobíš. Jde o to nějak vytvarovat šišatou polokouli a pak jenom fantazii, fotky ti napoví.:-D:-))

Drobenka

14. 3. 2009 23:12

To nejdůležitější v receptu chybí. A to, jak tvarovat ježka. Podle uvedeného postupu, (Upečený a vychladlý piškot nakrájíme na díly ze kterých budeme tvarovat ježka ...) žádného ježka neudělám. Proč někdo vkládá (zejména u dortů) neúplný recept? Dortíky jsou nádherné, ale chybí podrobný postup. A ten je vlastně nejdůležitější.

HankaPu HankaPu

14. 3. 2009 23:03

Tak na tohle já bych si taky netroufla:-S ježeček je krásný Jiřinko máš bodík:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 3. 2009 21:54

Jiřko, to je krááása! Máš plus, na tohle si asi netroufnu!;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dort ježek dort ježek postup marcipánový ježek ježek z marcipánu ježek tvarování marcipánu dort jezek s postupem piškotový ježek marcipánoví ježci dort ježek recept marcipánový dort ježek marcipanovy jezci ježci z piškotu ježek dort jak udělat ježka ježek z piškotů ježci z marcipánu postup na dort ježek tvarování dortu ježek recept

Suroviny: mouka polohrubá, piškoty, máslo, cukr vanilkový, cukr moučkový, pudink vanilkový, mléko, rum, ovoce

TopRecepty.cz

Jiříkův ježek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZLE