Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Moravský vrabec" po mexicku

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 3. 2009 19:00

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 340 kJ / 2 949 kcal
Bílkoviny449,43 g
Tuky72,41 g
Vláknina73,85 g
Cholesterol 800 mg
Sodík 2,49 g
Sůl5,10 g
Sacharidy72,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept je kombinace mexických Carnitas, v překladu Masíčka s Moravskými vrabci s příchutí Bavorské vepřové pečeně.

*) Maso, v mexickém receptu plecko, v Americe nahrazujeme úspěšně "country ribs", což jsou pruhy masa mezi žebry. Prorostlé tukem tak akorát.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Drobek Drobek

21. 1. 2011 17:58

Milá martino 72, proč bych se zlobil? Zkus přečíst celé jméno, možná ti unikla ta druhá část - po mexicku. :-)

martina 72

21. 1. 2011 17:55

Ozvala jsem se už několikrát, ale když píšeš v názvu Moravský vrabec, tak takhle se opravdu nepřipravuje. Možná v Americe, ale na Moravě rozhodně ne;-)
Stejně tak, jako dnes byla v názvu Vejmrda, od tebe to nebylo, ale bylo to úplně mimo:-K
Máš právo se zlobit, ale já mám právo také říct svůj názor:-K

Drobek Drobek

21. 1. 2011 17:55

Swingo, zkusit - a už nikdy jinak (no, skoro ;-) ) Fakt je to dobrý.

Swinga Swinga

21. 1. 2011 17:34

hmmmmmmmmmm, zajimavé to určitě vyzkouším:-D

Bibinka Bibinka

15. 3. 2009 19:35

tak to se mi hodně líbí-nojo, já masařka...už jsem uložila a zcela jistě vyzkouším a udělám teda jistě Moravskomexickýho vrabce:-D:-)

spagetka spagetka

15. 3. 2009 19:21

Jani, nemusí - při pečení se maso chová trochu jinak než při vaření. Určitě vyzkouším ;-):-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 3. 2009 19:19

No, moc dobře to vypadá, ale, když to maso uvařím v tlakáči a pak ještě peču 3/4 hodiny, to musí být na sračku, ne?:-S

maris maris

15. 3. 2009 19:15

Tak to já bych si dala taky, vypadá to krásně,:yes: posílám Ti za moře bodík:-)

Drobek Drobek

15. 3. 2009 19:06

My to měli včera a ještě slintám:-p

Paprika Paprika

15. 3. 2009 19:04

Drobku - to vypadá hodně jedle. Hned bych si dala:-p:-p;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: moravský vrabec moravský vrabec recept moravští vrabci pečený moravský brabec peceni vrabci moravský brabec vepřové maso po mexicku šťavnatý moravský vrabec moravský brabec recept jak se vaří moravský brabec pečený vrabec vepřoví vrabci pečený brabec vepřové po mexicku vrabec moravské brabce maso po mexicku pečeny moravsky vrabec vepřové brabce moravský vrabec na pivě

Suroviny: maso vepřové, celer, mrkev, cibule bílá, česnek, vývar hovězí, pivo černé, sádlo, sůl, pepř

TopRecepty.cz

"Moravský vrabec" po mexicku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxPk