Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bochánky maritozzi podle starých Římanů - historické recepty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 11. 2014 14:35

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie24 478 kJ / 5 850 kcal
Bílkoviny94,77 g
Tuky293,40 g
Vláknina27,44 g
Cholesterol 926 mg
Sodík 330 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy693,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept realizoval tým www.hobbymnie.tvpodle návodu Jany Válkové z Brna, která pobývala řadu let v Itálii.

Podrobný fotonávod jak na to krok za krokem najdete na stránkách

http://www.hobbymanie.tv/clanek/historicke-recepty...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

18. 11. 2014 18:03

To je moc zajímavé pečivo :-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bochanky že sekané perníkové těsto středověk nejlepší bochánek kroužek na cukerný rozvar historycký mazanec jak zabalit velikonoční bochanek recept stredovek starodavne recepty recepty ze středověku jídlo ve středověku recepty šlehačkové bochánky recept na zmrzlé kroužky co jsou spařené ořechy

Suroviny: mouka hladká, droždí, cukr krupice, voda, sůl, žloutek, olej, rozinky, ořechy vlašské, kůra citronová kandovaná, citron, bílek, cukr krupice, voda, smetana ke šlehání, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Bochánky maritozzi podle starých Římanů - historické recepty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/67L9