Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kanec na provensálské hořčici

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

25. 11. 2014 09:31

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie3 685 kJ / 881 kcal
Bílkoviny100,01 g
Tuky45,91 g
Vláknina10,18 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 616 mg
Sůl1,56 g
Sacharidy11,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Fotku přídám dnes, až to nandám na talíř (vařil jsem včera večer). http://clupmi.blog.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

25. 11. 2014 12:04

Jana Remkova: Jani, Provensálskou koupíš v Lídlu i v kaufu ;-);-);-), myslím, že ji měli i v Albertu, ale to už "díky" zrušení prodejny nezjistím

clupmi clupmi

25. 11. 2014 12:00

Jana Remkova: Je koupená originál ve sklenici, ale kde, to už si nepamatuji.

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 11. 2014 11:27

Doufám, že letos bude na svátky opět nějaká divočina v marketech. Už se těším;-), ale provensálská hořčice? :-O. To vůbec neznám, jedině si ji namíchat s provensálským kořením??

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: divočina na hořčici divočák recepty kanec recept recepty divočák recepty z divočáka kanec sadlo recepty kanci v horcici kančí kýta v tlakovém hrnci mammita paprika kanec v tlakovém hrnci

Suroviny: plecko kančí, hořčice provensalská, beraní rohy, pepř černý, paprika sušená sladká, vegeta, bujón zeleninový, paprika čerstvá bílá, rajče cherry, sádlo, sůl

TopRecepty.cz

Kanec na provensálské hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xBqJ