Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí polévka

Hovězí polévka je nepostradatelnou součástí slavnostních obědů i pomocníkem a zázračným lékem v době nemocí z nachlazení. A již celá léta patří právem mezi nejoblíbenější a nejčastěji vařené polévky.

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min v tlakovém hrnci

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava, v tlakovém hrnci)

16. 3. 2009 13:24

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

3. 8. 2014 18:18

haolza:
Špikové kosti?
Asi totéž co osso buco:-D:-D:-D
(proč napřed nezkusíte přítele googla, he?:-))

haolza

3. 8. 2014 17:43

Nechápu proč se tady pořád řeší takové věci dokola, kdo chce, dá si masox a třeba magi a kdo nechce tak nedá, to je volba každého a není nutné se kvůli tomu dohadovat, mne by spíš zajímalo co je to špikové, co přidala Rebeka...

Jitkas

3. 8. 2014 17:18

Jana Remkova: Za neomluvitelnou hrubku se vsem omlouvam (moje ruka je nekdy rychlejsi nez hlava - tedy ta jeji ceska cast).

Hrubka je nechutna a hrozna, ale pripada mi, ze je na urovni Vaseho pojmenovani vyvaru bez Masoxu, ktery jste vedome nazvala "vyvarem z ponozek".
Mate urcite pravdu v tom, ze pouzivani Masoxu je Vase volba a kdo ho nechce dat (napr. moje malickost), proste vynecha.

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 8. 2014 10:15

Eva: Ano, chybí..ó Bože, odpusť mi hříšníkovi..

Eva

3. 8. 2014 02:03

Jana Remkova: k opravdovému kuchařskému umu patří i určitá dávka pokory a skromnosti. U vás bohužel zcela chybí......

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 8. 2014 23:29

Jitkas: Až mi rupnou "nervi", bude to vypadat jinak;-). Zatím jsem v pohodě :-D

Jitkas

2. 8. 2014 23:19

Jana Remkova: Doporucuji na provokace nereagovat a kdyz uz Vam rupnou nervi, tak se snazte nepouzivat vyraz typu "vyvar z ponozek". Podle meho je mnohem horsi nez "fuj", "hnus" atd. Mimo jine, takovy "vyvar z ponozek" pouzivanych v pracovnich botach bude rozhodne "mit barvu", chut nemohu posoudit, ale podle toho co pisete, nebude asi nic moc.

Vyvaru bez masoxu je zde spousta a vybornych a timto Vasim dosti nestastnym vyrokem jste jejich autorum opravdu polichotila a vzdala hold....

casino casino

2. 8. 2014 13:19

Ivana Ch:
...také občas používám "masox":-))
A máte recht; nejhorší jsou ti nepoučitelní...:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 8. 2014 12:52

Ivana Ch:;-):yes:

Ivana Ch

2. 8. 2014 11:36

Jana Remkova:Já bych se s těma "protivkama" o masoxu vůbec nebavila,taky ho ráda používám, je to čistě moje věc a moje kuchyň. Já při svojí povaze bych je hodně brzy poslala dáleko. A nebo bych je úplně ignorovala. Já si takhle vařím 50 let a NIKDO mě poučovat nebude.

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 8. 2014 10:50

Jana: Nechutné je stále a stále reagovat na tyhle půtky ohledně masoxu. Unavuje mne, když mi každý chce vnutit vaření bez masoxu, abych byla zdravá a pod.

Jana

2. 8. 2014 09:15

Jana Remkova: Vy jste zkoušela jíst vývar z ponožek? Asi ano, když srovnáváte co je lepší....Je to nechutné tady takhle napsat.....

spagetka spagetka

2. 8. 2014 07:24

Nemá smysl věčně opakovat to samé - a proč bujon, masox. Prostě nechme každému jeho volbu, dát-nedat.... a udělejme si to dle sebe.
Každopádně polévka dobrá je. Pro někoho bez... pro někoho s...;-);-);-)

Prpcek

2. 8. 2014 06:57

Jana Remkova: Na masoxu a magi jsem vyrostl. Sice žádný krasavec nejsem, ale pochutnal jsem si. Vývary z ponožek nemám rád. :-D

casino casino

1. 8. 2014 23:52

Jana Remkova:
"Pro mne je to bez masoxu vývar z ponožek"
Přeji dobrou chuť:-D

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí polévka hovězí polévka recept polevka hovězí recept na hovezi polevku hovězí polévka v tlakovém hrnci recept hovezi polevka hovězí na polévku hovězí polévka z vývaru recepty hovězí polévka hovezi polevky dobrá hovězí polévka polevka z hoveziho zebra polevka z hovezích žeber hovezi polivka hovezipolevka recepty polevky hovezi hovězí polévka s nudlemi polévky hovězi jak uvařit hovězí polévku hovězí žebro polévka

Suroviny: žebro hovězí, mrkev, celer, petržel, libeček, sůl, voda, cibule, česnek, nudle polévkové

TopRecepty.cz

Hovězí polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9Xj