Italské těsto na pizzu 1
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 688 kJ / 1 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,43 g |
Tuky | 7,52 g |
Vláknina | 11,41 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 273,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mouka: Nejdůležitější složka. Mouka na pizzu se v Itálii jmenuje Manitoba a obsahuje hodně glutenu, díky čemuž je těsto plastické a netrhá se. Lze ji koupit na internetu, ale je poněkud dražší. Můžete jako já zkusit mouku s názvem Pizza mouka nebo je dobrá Zlatka na pečení. I tyto mouky mají vyšší obsah lepku a obě jsem vyzkoušela. Peče se z nich parádně nejen pizza.
Droždí: Droždí se používá proti českým zvyklostem až směšně malé množství, přesto mohu potvrdit, že to funguje. Lepší je droždí čerstvé a i recept počítá s čerstvým droždím. Pizza s menším množstvím droždí je totiž lehčeji stravitelná.
Sugo: http://www.mlsoty.estranky.cz/clanky/neco-z-italie...
Děkuji za recept své kamarádce, žijící v Itálii :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 10. 2022 10:54
23. 10. 2022 10:42
30. 11. 2014 20:50
30. 11. 2014 10:20
Kynuti v lednici mam u pizza testa moc rada, davam do mikrotenu, v chladu vydrzi v pohode i tri dny a rychla a chutna vecere je na stole..
Sugo, prosciutto, mozzarella, rukola-libi se mi a prekombinovane mi to urcite neprijde.
Myslim si, ze tak pekny a podrobny recept je pri ceske oblibe teto italske pochoutky jen a jen prinosem.
30. 11. 2014 09:14
30. 11. 2014 09:08
"Jedno pravidlo - méně bývá více "
Myslíte pravděpodobně počet ingrediencí a ne jejich množství, protože vidět tu oblohu vaše kamarádka, tak ji asi porazí Leda..., leda je to Češka, protože taková qanta dokážeme dát na pizzu jenom my... a snad ještě Američané
30. 11. 2014 09:07
30. 11. 2014 09:04
30. 11. 2014 09:01
30. 11. 2014 08:57
30. 11. 2014 08:49
http://www.toprecepty.cz/recept/40958-italske-test...
30. 11. 2014 08:45
30. 11. 2014 08:38
Nezlob se, ale z fota fakt není jasné, co tím myslíš.
30. 11. 2014 08:34
30. 11. 2014 08:30
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 10 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 10 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Fit salát
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 41 minutami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 1 hodinou
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 4 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 4 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 4 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pizza z automatu dobývá Česko. Italskou klasiku dokáže stroj připravit skoro stejně dobře jako některé restaurace
Pizza podle Masterchefa potřebuje omáčku z čerstvých rajčat, buvolí mozzarellu a pár facek!
Lehká cuketovo-sýrová „pizza“ bez mouky: Cedník a těžítko pomohou z cukety dostat co nejvíce vody a slaný koláč pak bude křupavý
Další recepty
Tématické fráze: těsto na italskou pizzu sugo na pizzu tésto na pizu sugo na pizzu recept těsto na pravou italskou pizzu těsto na pizzu od itala testo na pizzu recept recept na italskou pizzu italský recept na pizzu testo na 1 pizzu recept těsto na pizu italské sugo recept italské sugo italská pizza recept skvele testo na pizzu těsto na pizu recept recept na těsto na italskou pizzu těsto na italskou pizzu recept recept na 1 pizzu těsto na pizu nej
Suroviny: mouka na pizzu, mouka hladká, voda, droždí, olej, sůl, sugo, rajče, rukola, sýr mozzarella,
Italské těsto na pizzu 1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqY1
15 názorů