Zapékané plátky na kapii s červeným pepřem
Suroviny
Porce: 2 hod.
Nutriční hodnoty
Energie | 2 369 kJ / 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,52 g |
Tuky | 48,10 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 7,87 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 8. 2014 08:23
Ivanko z chutných surovin jsi připravila moc príma dobrotu
24. 8. 2014 17:51
Pěkné+
24. 8. 2014 13:57
Ivulinko, máš to pěkné a tak 8.bod
24. 8. 2014 10:20
Tak to by určitě mužským chutnalo.
24. 8. 2014 10:00
Vypadá to skvěle. A co podlít vínem?
24. 8. 2014 09:53
peče se to přikryté nebo odkryté?
24. 8. 2014 09:51
Moc lákavé a krásné
24. 8. 2014 09:26
Nádherné jídlo a luxusní foto
24. 8. 2014 09:01
ivulinko, to by mi chutnalo - moc+
24. 8. 2014 08:42
Ta kombinace se mi moc líbí. Ten červený (nebo taky růžový, že jo) pepř s hermelínem musí chutnat moc dobře
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 1 minutou
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 58 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 3 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit nejoblíbenější zapékané rychlovky, česnekové bagety a chleby ve vajíčku
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame, s wasabi dostane pikantní nádech
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: zapekané platky hovězí plátky s kapii recepty s kapii s červeným pepřem recept
Suroviny: maso hovězí, sůl, pepř mletý, olej, cibule, kapie červená, sýr hermelín, pepř červený, máslo
Zapékané plátky na kapii s červeným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVWE
10 názorů