Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Tradiční guláš z hovězí kližky a poctivé dávky cibule, který nepotřebuje zahustit moukou. Vyžaduje více času, ale odvděčí se plnou chutí a rozpadajícím se masem. S knedlíkem a pár kolečky syrové cibule patří mezi hospodskou klasiku.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 473 kJ / 1 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,78 g |
Tuky | 54,36 g |
Vláknina | 41,12 g |
Cholesterol | 281 mg |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 79,40 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 1. 2015 19:45
4. 1. 2015 22:39
26. 11. 2014 22:01
23. 11. 2014 00:39
22. 11. 2014 23:10
22. 11. 2014 21:06
22. 11. 2014 18:28
22. 11. 2014 18:25
22. 11. 2014 18:22
22. 11. 2014 18:16
22. 11. 2014 18:11
22. 11. 2014 18:09
22. 11. 2014 18:05
22. 11. 2014 18:03
http://www.toprecepty.cz/recept/39163-osecky--srnc...
Např. zde také autor dá nejdřív papriku a až pak maso
Ale uznávám jednu věc, že jde o zvyk, když tam dáte maso, restujete a až pak papriku a restujete, tak výsledek by měl být stejný. Je to o zvyku. Hlavně podlévat, až když je vše orestováno.
22. 11. 2014 17:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 2 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 5 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 7 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 40 minutami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 48 minutami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 1 hodinou
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 1 hodinou
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 2 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Mini větrníčky s jahodami
Grinchch2010 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dančí maso: Poradíme, jak ho zpracovat a na co se nevíce hodí
Retro vaření s Kristinou: Víno jako delikátní koření při vaření. Fantasticky ochutí omáčky, rizoto i guláš
Dokonalý guláš jako na zabijačce připravíte i doma. Víte, proč do něj nedávat papriku a čím správně guláš zahustit?
Další recepty
Tématické fráze: guláš recept guláš hovězí guláš podle pohlreicha hověži gulaš hospodský hověží guláš hovězí gulaš recept vídeňský hovězí guláš hospodský guláš z vepřového masa recept gulas pravý hovězí guláš hospodský recept na guláš hospodský vepřový guláš hospodský hovězí guláš recept klasický hovězí guláš pravý hospodský vepřový guláš nejlepší pravý maďarský guláš hospodský vepřový guláš recept pravý hospodský hovězí guláš maďarský guláš hospodsky pravý český guláš
Suroviny: maso hovězí na guláš, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, česnek, protlak rajčatový, pepř mletý, sůl, majoránka, voda, cibule
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkQz
340 názorů