Sulc-huspenina z hříbků
Suroviny
Porce: 1 silikonová forma na srnčí hřbet
Nutriční hodnoty
Energie | 542 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,80 g |
Tuky | 0,70 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nakládala jsem hříbky do sladkokyselého nálevu s Dekem. Zbyly mi hříbky i nálev, tak jsem udělala velice dobrou chuťovku..
Do hotového nálevu jsem přidala trochu cukru. Máme raději sladší, ale záleží na každého chuti.
Při krájení doporučuji použít hodně ostrý nůž.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 9. 2014 19:31
9. 9. 2014 08:48
28. 8. 2014 18:28
Pokud nejsou k mání hřiby,dělávám ze zavařených žampionů v plechovce z Kauflandu a nálev dělám podle návodu na želetině s přidáním octa a nebo použiji sladkokyselý lák z načatých okurek.Zkoušela jsem to i z čerstvých žampionů,ale to nebylo ono
Tady jsem použila 170ml zhotoveného nálevu,naředělý 230ml vody,takže to nebyla žádná"trhavina".Jen samostatný nálev by byla opravdu pecka do žaludku
Zeleninu,hlavně na drobounké kostičky nakrájenou mrkev mám osobně v různých sulcích(huspeninách,aspicích)také ráda,už jen proto,že to i na řezu velice hezky vypadá
Tady jsem se tentokrát přizpůsobila přání rodiny a barevnost pokrmu jsem alespoň doladila zelenou petrželkou
Všem děkuji za komentáře,připomínky i hodnocení
27. 8. 2014 21:16
27. 8. 2014 14:15
27. 8. 2014 11:14
27. 8. 2014 10:38
27. 8. 2014 10:18
27. 8. 2014 09:14
27. 8. 2014 07:55
27. 8. 2014 07:13
27. 8. 2014 07:11
26. 8. 2014 20:05
26. 8. 2014 19:41
26. 8. 2014 19:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 29 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 36 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 40 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 45 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 48 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sušená rajčata jsou delikatesou ve studené i teplé kuchyni. Poradíme vám, jak je připravit snadno a levně
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Sushi - tradiční japonský pokrm: Jaké jsou jeho druhy a co vše potřebujete k jejich přípravě
Další recepty
Tématické fráze: huspenina z hub houby v sulcu sulc z hub zavařování hříbků hříbky zavařování aspik z hribku zavarovani huspenina jak pouzit zelatinu do sulcu min ihuspenina z pomalého hrnce deko na zavařování návod tlačenka z pravých hříbků hříbky v nálevu bez zavařování chutovky z hříbků hříbky v nálevu s dekem zavarovane hribky recepty sulc huspenina zavarovani zavarovani hub hribku zelatina do sulce zavařování sulce houby ve sladkokyselém nalevu s dekem
Suroviny: houba hřib, deko, voda, želatina, želatina prášková, cukr krupice
Sulc-huspenina z hříbků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87yW
16 názorů