Putování za švestkovou vůní
Suroviny pro 12 porcí
12 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 20 870 kJ / 4 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,75 g |
Tuky | 208,25 g |
Vláknina | 44,35 g |
Cholesterol | 682 mg |
Sodík | 542 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 661,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo pudinku můžeme použít i želatinu.
Putování za švestkovou vůní je knížka pro děti od Ludvíka Aškenazyho ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 9. 2023 08:16
6. 11. 2017 12:56
5. 11. 2017 21:34
7. 10. 2014 21:50
13. 9. 2014 11:19
7. 9. 2014 22:24
30. 8. 2014 15:54
28. 8. 2014 18:14
28. 8. 2014 17:56
28. 8. 2014 16:44
28. 8. 2014 16:13
28. 8. 2014 14:58
Prosim, co je to ta ruzova voda a kde ji koupim?? (znam jen svecenou vodu
28. 8. 2014 08:00
28. 8. 2014 04:57
27. 8. 2014 20:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Pizza z domácí pekárny
Janasmo uvařila před 29 minutami
Churros s čokoládou (Čuros)
pookie18 uvařila před 1 hodinou
Pravé italské tiramisu
pookie18 uvařila před 1 hodinou
Hrnková bábovka
borovec uvařila před 1 hodinou
Hovězí vývar s morkovou kostí
JulinkovaN uvařila před 1 hodinou
Gulášovka s kysaným zelím
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
esindler@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Krevety na česnekovém másle s těstovinami linguine
Lucie1001 uvařila před 3 hodinami
Soukenický řízek
fesuch uvařila před 3 hodinami
Krůtí prsa na bazalce a paprice
poirotka uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí játrový guláš se žampiony: Krásně šťavnatá a měkoučká obměna české klasiky překvapí lehce pikantní chutí
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Quiche, slaný francouzský koláč pro chvíle pohody. Tentokrát ho připravíme s brokolicí, špenátem a další zeleninou
Další recepty
Tématické fráze: zprávy nova tncz 30.8.
Suroviny: mouka polohrubá, mléko, olej, kypřící prášek, vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, kakao, tuk, mouka hrubá, smetana zakysaná, cukr moučkový, mléko, pudink vanilkový bez vaření, švestky, skořice, voda růžová, cukr, pudink jahodový, voda
Putování za švestkovou vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVzn
16 názorů