Špenát listový
Oživte svůj jídelníček s čerstvým a lahodným listovým špenátem. Tento zelený poklad nabízí bohatou chuť a širokou škálu výživných látek. Můžete ho podávat k plněným pirožkům, s gnocchi, nebo s knedlíkem a uzeným, nebo ho použít jako náplň slaných palačinek, cannelloni...
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 162 kJ / 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,41 g |
Tuky | 43,68 g |
Vláknina | 11,74 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 948 mg |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 12,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Se solí opatrně… oxaláty jsou nevyzpytatelné! Kombinace rozinek s česnekem (nepřehnat) je nepřekonatelná; někdy zakápnu portským (je-li v domě k mání), z jara chodím s kosou na medvědí česnek…
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 4. 2021 11:13
19. 3. 2017 19:19
4. 9. 2014 17:57
3. 9. 2014 20:31
3. 9. 2014 20:22
3. 9. 2014 20:22
3. 9. 2014 20:04
3. 9. 2014 20:02
3. 9. 2014 20:00
3. 9. 2014 19:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 12 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 18 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 16 minutami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 8 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 9 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 9 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 9 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 10 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat špenát na pánvi? Dáte přednost čerstvým listům nebo mraženému protlaku?
Jak udělat špenát na pánvi? Dáte přednost čerstvým listům nebo mraženému protlaku?
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Další recepty
Tématické fráze: listový špenát listový špenát recept listový špenát jako příloha listový špenát recepty recept na listový špenát špenat listovy recepty z listoveho spenatu čerstvý listový špenát recept recepty na listový špenát recepty listovy špenat jak uvařit listový špenát špenát listovy recept recept listovy spenat jak udělat listový spenát spenát z listového špenátu špenát listový recepty jak se dela listovy spenat jak se vaří listový spenát jak uvařit čerstvý listový špenát listovi spenat
Suroviny: špenát listový, slanina, česnek, rozinky, sůl, pepř mletý, semínka piniová, ořechy
Špenát listový
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7Lk
10 názorů