Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houby po řecku

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 9. 2014 20:11

Suroviny

Porce: 6 sklenic po 200-300ml

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 039 kJ / 2 877 kcal
Bílkoviny52,20 g
Tuky155,35 g
Vláknina110,13 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,81 g
Sůl11,67 g
Sacharidy277,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

V originálním receptu není uvedeno, jaké koření se má použít. Já použila jen sůl a pepř.

Není také uvedeno množství oleje, kečupu a protlaku. Napsala jsem to tak, jak jsem to dělala já.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

3. 9. 2014 21:18

Irule: ja mám žalúdok dobrý, rada by som sa prejedla...teda húb...alebo tých alpských knedlíkov...:-))

Irule Irule

3. 9. 2014 21:03

magdalenka: já to taky můžu jen tak:-p. Jen se toho člověk nesmí přejíst, houby jsou přece jen těžké do žaludku ;-(

Irule Irule

3. 9. 2014 21:02

Coleta: ale tu tortillu asi časem vyzkouším. Nedávno jsem ji měla v restauraci, jen to nebyly houby, ale fazole - taky v kečupu, se zeleninou, trochu pikantnější, ale bylo to moc dobré. Já taková jídla mám hold ráda :-p:-p;-)

magdalenka magdalenka

3. 9. 2014 20:59

Mne by to chutilo len tak, ako šalát - s chlebom alebo topinkou, rozpečenou bagetkou...

Coleta

3. 9. 2014 20:56

Irule:Říkám, to není nic proti receptu, mě to prvně taky chutnalo, pak jsem to dala pod maso, a to vůbec nikdo nechtěl. Ale je to rozhodně zajímavé zpracování hub.;-)Hele za tatarák bych to teda nevyměnila:-D

Irule Irule

3. 9. 2014 20:51

Coleta: tak to nevím, já to opravdu zbožňuju na topinky, víc než tatarák :-p. A moje teta, která mi recept dala a dělá to asi 20 let to používá i pod maso. Ale myslím, že ten slaný koláč je dobrý nápad, nebo i na naplnění tortily by to šlo. Ale zatím jsem nezkoušela.

Coleta

3. 9. 2014 20:48

ivulinka:Vidíš to mě nenapadlo, to by šlo. Bylo mi to líto vyhodit.

cathleen cathleen (moderátorka)

3. 9. 2014 20:48

Něco podobného jsem už potkala, jmenovalo se to houbová čalamáda a vypadalo to stejnê dobře :yes:

ivulinka ivulinka

3. 9. 2014 20:46

Irule: díky za odpověd, to mě nenapadlo, že na topinky.
Coleto, já bych možná dala směs na nějaký slaný koláč.

Coleta

3. 9. 2014 20:41

Irenko, my jsme už dělali asi před třemi roky a musím říct, že nás to moc neoslovilo (to není nic proti receptu). Používali jsme na topinky a to si mi zdálo moc těžké a pod maso mi zase neseděla ta chuť toho protlaku. Přiznám se, že jiné upotřebení mne nanapadlo. Používáš to i na jiné způsoby? Ještě mám několik skleniček, tak že bych to zkusila.

Irule Irule

3. 9. 2014 20:39

ivulinka: my je máme nejraději na topinky, to nám moc chutná. Ale můžou se použít i pod nějaké maso.

ivulinka ivulinka

3. 9. 2014 20:19

K čemu se pak ty houbičky používají? Nedovedu si tu kombinaci hub, kečupu a protlaku předtavit, ale recept se mi líbí, hlavně jako další dobrý nápad jak zužitkovat letošní nadúrodu hub:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: houby po řecku houby recepty houbové recepty řecké houby houby v kečupu houby recept houby protlak řecké recepty povařené houby houby-recepty recept houby recept na houby v kečupu houby pořecku zavarene houby v protlaku zampiony po recku buřtguláš po maďarsku recepty houby naduroda hřibů recept na houby recke houby recept

Suroviny: houby, sůl, pepř, cibule, olej, kečup sladký, protlak rajčatový, česnek

TopRecepty.cz

Houby po řecku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E7Ml