Hovězí polévka - falešná želví
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 711 kJ / 2 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,36 g |
Tuky | 173,96 g |
Vláknina | 9,57 g |
Cholesterol | 1,47 g |
Sodík | 789 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 35,29 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
I v beletrii se najdou chutné recepty :)
Zdroj: Patrick Taylor - Doktore, teď to chce klid
Další moje recepty najdete na
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 9. 2015 15:55
11. 9. 2015 14:35
zizala:
Vzpomněl jsem si zde na tento váš koment, když jsem se potkal s receptem na podobnou "předúpravu" cibule (která slouží především k obarvení vývaru)
Rcp psal patrně estét vašeho formátu a ta "na řezu spálená" (protože nic jiného to není) cibule byla kulantně nazvána ZAHNĚDLOU
No, na LABUŽNÍKOVI jsem to v rcp upravil, resp. doplnil...
Díky
18. 9. 2014 07:04
Opravuji - po důkladnějším přečtení Vašeho receptu raději zůstanu u toho svého. Představa cibule upečené tak, až je "na řezu spálená", se mi nelíbí
17. 9. 2014 22:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 7 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 9 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 4 minutami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 21 minutami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 42 minutami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 1 hodinou
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 2 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 3 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 4 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 4 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: falešna hovezi polevka želví maso hovězí polévka polevka z hovězí ohanky recept hovězí polévka falesni hovezi polevka falesna zelvi polevka z kureciho masa falešná želví polévka s kurecim oháňka polévka želví zelvi polevka z cukety želví řezy falešná želví polévka z ohánky recepty ladi hrusky zelvy z mleteho masa
Suroviny: cibule, máslo, olej olivový, oháňka hovězí, česnek, cibulka jarní, tymián, bobkový list, mouka hladká, voda, vývar kuřecí, rajče, sůl, pepř, kůra citronová, vejce, petrželka zelená, sherry
Hovězí polévka - falešná želví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v718
4 názory