Hovězí pajšl na divoko v pomalém hrnci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 583 kJ / 2 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,50 g |
Tuky | 130,50 g |
Vláknina | 7,81 g |
Cholesterol | 4,88 g |
Sodík | 3,01 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 81,51 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Z hovězího pajšlu jsem vařila poprvé a musím říci, že nám chutná víc jak vepřový.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 2. 2015 07:27
Jinak myslím, že si každý může dát barvu cibule jaká mu chutná, nám to takhle chutnalo a moc a i cibule se snědly pěkně s křenovou hořčicí - ovšem loupané. Do receptu jsem to doplnila.
1. 2. 2015 19:41
Barva: hnědá, č.2 nepatrně sytější
Vůně: č.1 voní nepatrně více po cibuli
Chuť: stejná, ale č.2 je o chlup (asi tak o veverčí) jemnější
V normálním jídle normální člověk patrně nepozná žádný rozdíl
Největším přeqapením ale je, že oba vývary z neloupaných cibulí jsou znatelně NAHOŘKLÉ
29. 1. 2015 10:14
Omlouvám se, špatně jsem to níže formuloval
Z rcp vyplývá, že uvařená cibule je v podstatě vedlejší produkt, který slupl pán domu...
My budeme degustovat jen tu cibulovou vodu, tedy 2 vývary z cibulí připravené.
29. 1. 2015 08:00
29. 1. 2015 00:01
Jen tak, pro srandu králíkům, jsem koupil přehršel různobarevných cibulí a o víkendu otestuji na mančaftu zda poznají rozdíl mezi v 1. hrnci vařenou žlutou a ve 2. hrnci vařenou bílou a červenou cibulí... Uvidíme
...a z té cibulové vody uvařím asi francouzskou cibulačku po našem, tedy zasmaženou. No, samozřejmě že ne "francouzským máslem", neboť zahušťovat VÝVAR tímto způsobem je poněkud mimo mísu...
27. 1. 2015 07:20
27. 1. 2015 07:14
27. 1. 2015 06:32
Jo a babička ještě k tomu kořínek myslela i mozeček, což jsem teda nechápala
27. 1. 2015 06:22
27. 1. 2015 01:13
Na smetaně tu jsou také recepty - viz http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=pa...
26. 1. 2015 17:18
26. 1. 2015 17:09
26. 1. 2015 16:53
26. 1. 2015 16:48
Poučte ma, vďaka
26. 1. 2015 13:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzená polévka s hráškem a cibulí
Přidáno před 1 hodinou
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 5 hodinami
Slaný koláč s vinnou klobásou
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 55 minutami
Květáková polévka s kedlubnou
Smirny uvařila před 58 minutami
Bramborové lupínky
janatka uvařila před 1 hodinou
"Bramborový placky se škvarkama"
janatka uvařila před 1 hodinou
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 2 hodinami
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Gastro glosa: Stane se vítěz Peče celá země Vojta novým Maršálkem? Nabízí se to, ale možná se dočkáme šoku
Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč
Další recepty
Tématické fráze: hovězí plíce recept hovězí plíce recepty pajšl - telecí kořínek na smetaně plíčka na smetaně z divočiny hovězí plice recept na hovězí plice pajšl z králíka hovězí plíce na smetaně hovězí kořínek pajšl z hovězího masa pajsl pličky telecí pajsl pajšl z divočiny kořínek omáčka pajšl recept pomaly hrnec recepty korinek omacka/pajsl plíčky na smetaně v pomalém hrnci kůzle pajšl
Suroviny: pajšl hovězí, cibule bílá, cibule červená, koření divočina, pepř, koření nové koření, bobkový list, tymián, rozmarýn, máslo, mouka hladká, bylinky
Hovězí pajšl na divoko v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ynr2
31 názorů