Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z hovězí oháňky ze „Šlajfu“

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 230 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 200 min

230 min (30 min příprava + 200 min tepelná úprava)

24. 1. 2015 17:48

Suroviny pro 10 porcí

10 porcí

Nutriční hodnoty

Energie4 246 kJ / 1 015 kcal
Bílkoviny73,53 g
Tuky68,39 g
Vláknina15,14 g
Cholesterol 659 mg
Sodík 577 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy20,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

25. 10. 2022 16:42

Polévka je moc dobrá, jen nočky jsou játrové..foto přidáno.:-)

Nadja Nadja

1. 2. 2015 20:11

:-p:-p:-p Z oháňky je moc dobrá polívčička. Dala bych si. Jen nočky bych něčím trochu okořenila - pepřem či kurkumou, zázvorem, šafránem,....

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: polévka z hovězí oháňky hovězí polévka hovězí polévka recept hovězí polévka se šafránem polévka z oháňky recepty polévky recepty na hovězí polevku recept hovězí polévka recept polévka z uzené oháňky recept na polévku s hovězí ohánky zapecena ohanka na polevku recept

Suroviny: oháňka hovězí, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, vejce, krupice pšeničná, mléko plnotučné, koření nové koření, pepř, voda, sádlo, sůl, petržel

TopRecepty.cz

Polévka z hovězí oháňky ze „Šlajfu“

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zov5